Инсиние: Нашата сила е в сплотеността ни

09:06
Инсиние: Нашата сила е в сплотеността ни

Нападателят на Италия Лоренцо Инсиние бе един от героите за своя тим за успеха с 3:0 над Турция на старта на Евро 2020. Той отбеляза третото попадение в двубоя. След мача той заяви, че това е била специална вечер не само заради победата, но и заради присъствието на тифозите на стадиона.

“Бе много вълнуващо, че играхме пред нашите фенове. Започнахме по-бавно, но успяхме да се окопитим и да отбележим три гола през втората част”, заяви Инсиние.

През първата част на три пъти “Адзурите” претендираха за дузпи, които не бяха отсъдени от рефера Дани Макели.

“Манчини ни каза да останем спокойни, че такива неща се случват във футбола. Каза ни да се фокусираме върху нашето представяне. Това направихме и постигнахме целта си. Нашата сила е в сплотеността ни. Треньорът създаде чудесна група от игпами, където никой не е титуляр и всеки е на разположение по всяко време. Аз винаги се старая да бъда готов и да помагам на отбора да създава опасности пред противниковата врата. Най-важното е да побеждаваме, а ако отбележа гол, още по-хубаво. Това бе специална вечер. Досега играехме пред празни трибуни цяла година и половина. Страхотно бе отново да има фенове. Дано това е само началото и хората по стадионите да стават все повече”, допълни крилото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация