Мъри зачерква \"А\" група

08:55
Мъри зачерква \"А\" група
Селекционерът на националния отбор на България Станимир Стоилов мисли да зачеркне "А" група. Мъри е останал разочарован от изявите на играчите от родното първенство, които обличаха фланелката на България в последните мачове, съобщава "Меридиан Мач". Той е решил за в бъдеще да вика само футболисти, които играят зад граница. Според плановете на селекционера националният отбор ще атакува Евро 2012 само с легионери плюс защитника на Левски Живко Миланов. Мъри ще вика в държавния тим други играчи от "А" група само при ситуации, в които няма различен изход.

Както е известно, Станимир Стоилов залагаше досега на футболисти от "А" група в защита, където от доста време са най-сериозните проблеми на отбора. Те се задълбочиха заради контузиите на Александър Тунчев, Миланов, Илиян Стоянов, Станислав Манолев и отказа на Игор Томашич да играе за България. Именно това накара селекционерът да извика в държавния тим Иван Иванов и Костадин Стоянов от ЦСКА, Пламен Николов от Литекс и Веселин Минев от Левски. След мача в Кипър пък Стоилов повика по спешност и Иван Бандаловски от Локомотив София и Михаил Венков от Литекс, който да използва за днешния сблъсък с Грузия.

Мъри окончателно се отказал от футболистите от "А" група, след като именно заради защитата ни в Кипър, която беше изградена именно от футболисти на родни клубове, загубихме катастрофално, като единствен Веселин Минев се представи достойно на Острова на Афродита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lazarov999
21.10.2009 20:23

Естествено не може да не извика зет си Миланов.Момчето много се старае, има сърце но няма дарба!

Foxymj
14.10.2009 21:00

Много правилно решение на Мъри! Пролича си много ясно, че в защита футболистите ни от "А група" никак не ги бива! И наистина Мъри няма вина, че всички те са толкова слаби!

lucky_79
14.10.2009 19:14

мъри ли ви е виновен ? тия тролеи от цуцка топката немогат да спрът,хайде си гледайте работата *lol*

leketoo
14.10.2009 14:23

Правилен футбол се играе в Примера и Висшата лига. Дано хасковският бостанджия си хареса някой от тям. Глупак, пълен профан! *sick*

nasran_chorbar
14.10.2009 12:12

Не виждам какво е виновен Мъри! Видяхме какво направи защитата ни в мача с Кипър,защитата ни е от А група. Кво може да направи човека, да излезне той на терена ли? С тия куци коне толкова можеме. Показателно беше представянето на националния отбор,както и на "двата гранда" в ервотурнирите. Тва е положението.И Карло Анчелоти да дойде треньор, и Господ да ни е треньор,никой не може да накара Иван Иванов и останалите защитници да заиграят футбол. Цяло чудо ще е ако днес не паднеме и от грузинците.

FLY_I
14.10.2009 10:37

тъпо тъпо та чак вдлъбнато е тва селско момче мъри...да се маха от националния,провали се, ако има достойнство ще си подаде оставката..

angala
14.10.2009 10:24

Този дебелоок бостанжия как има още наглоста да дава още оценка за отборите от А група като доказа че не разбира от треньорство .Доказа го на всякъде където работеше,пълен некадърник.Да не вини играчите а да погледне себе си алкохолик неадекватен. *devil*

ruiz
14.10.2009 10:20

Правилно, без "А" група, но това не значи че "Б" група не е в играта, особено ако Ники Михайлов и Живко Миланов играеха в Светкавица-Търговище...

Kpau
14.10.2009 10:12

аз на негово място бих се отказал от футбола...