Ектор Купер: Излизаме за победа срещу България

08:29
Ектор Купер: Излизаме за победа срещу България
Селекционерът на Грузия Ектор Купер заяви, че воденият от него тим ще направи всичко възможно да спечели днешната световна квалификация срещу България, която ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" от 21:00 часа.

"Това е последният ни мач в групата. Грузия до момента не успя да спечели нито един двубой, но ние ще направим всичко възможно да победим България, макар че няма да бъде никак лесно. Най-малкото обаче е това, че имаме желание и надежда, че първият ни успех ще бъде срещу България. Изиграхме 3-4 срещи на много високо ниво. Една от тях бе срещу България в нашата столица. В тази среща заслужавахме да победим, но малшансът ни попречи. Нашето желание е да спечелим в срещата. Знаем, че играем срещу сериозен отбор, който в момента е наранен - с наранено самочувствие, след тежкия удар от поражението от Кипър. Все пак обаче България играе пред своя публика", каза Ектор Купер.

"Вярно е, че се прибрахме от летището в хотела с такси, а не с кола на БФС. Не знам какъв е бил проблемът, но го разрешихме като като хванахме таксита. Относно пресата в Грузия е нормално когато няма никакви резултати да искат оставката ми. Медиите по целия свят действат по един и същи начин. След като изиграхме няколко лоши контроли бе нормално да има нападки срещу мен. След една от тях обаче атаките ме притесниха, защото усетих, че националният отбор е загубил доверието на хората. Хубаво е всеки един отбор да знае какви са му възможностите. Вече 14 месеца съм начело на тима и мога да разделя представянето на два етапа - в подготовката се представихме слабо, а в квалификациите силно. Играхме равностойно на съперниците, изнесохме силни мачове, особено срещу България и Ирландия. Нямахме късмет и да спечелим", каза аржентинският специалист на пресконференцията преди световната квалификация срещу България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jaws
14.10.2009 21:47

Каква победа бе..вашия вратар да му хвърлиш юрган няма да го хване. *lol*

martototo
14.10.2009 09:42

Да бе и това е така ама нали се сещаш че ние всяка година сме на дъното и все започваме отначало

Bankoff
14.10.2009 09:31

България загуби от Кипър.
България няма да се класира на световно първенство.
Има и постоянно тлеещи скандали по отношение националния тим.

Едно нещо обаче също е сигурно.Няма, абсолютно никакъв вариант, да се откажа да гледам националите и да подкрепям националния тим на страната,...никакъв. Дори и след като приемем реалността такава каквато е. Напротив. Ще подкрепям и аплодирам всяко едно изпълнение на нашите на терена, всяко едно усилие, всеки един шут.

След като така и така сме стигнали дъното, нека се възползваме от възможността да започнем отначало!

zdravec
14.10.2009 09:14

То вече всички излизат за победа срещу нас...

martototo
14.10.2009 08:39

Тоя трениор е голям играч.....Нищо чудно и тия да ни тупнат.... а що се отнася за това " МАЧ ЗА ПУБЛИКАТА" ми се струва доста неудачно защото...... на дали в тоя студ точно ще ида да им гледам сейра на нашите слабаци....СИГУРНО ЗА ДА ОТИДЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАПРАВИЯТ БИЛЕТИТЕ БЕЗПЛАТНИ !!!!!!!!!!! В 21:00 е ебати зънзибара... не мерси я по добре в къщи си хапвай доволно и си гледай някой читав филм.