Гонзо: Левски продължава да се бори за първото място

18:14
Гонзо: Левски продължава да се бори за първото място
Спортният директор на Левски Георги Иванов категорично отрече информациите, че от "синия" клуб са предложили на бившия наставник на ЦСКА Миодраг Йешич да поеме отбора.

"Въобще не ми е идвало на ум, че Йешич може да бъде треньор на Левски. Това ще бъде последният човек. Ако трябва пазачът на стадиона ще стане треньор, но не и този човек. Такива спекулации, които той сам си пуска, са доста смешни. Явно някой си прави реклама на гърба на Левски", каза Иванов.

Спортният директор на шампионите е категоричен, че поне до зимата треньорска смяна на Ратко Достанич не стои на дневен ред.

" Левски си има треньор и му е даден кредит на доверие поне до зимата да покаже това, което може и дали ще се справи със ситуацията. Убеден съм, че Левски има шансове на полусезона да не бъде на това място, на което е в момента, защото това е временно и са минали малко кръгове", каза Гонзо.

"Напрежение в съблекалнята няма. Между футболистите и ръководството няма никакво напрежение. Напрежението идва от това, че отборът няма резултати. Това е напълно нормално с оглед на факта, че Левски не е на мястото, което трябва. Тиражираното в медиите, че има проблеми в съблекалнята, са пълни измислици. Феновете също подкрепят отбора", заяви Георги Иванов.

"Независимо от ситуацията, Левски винаги ще се бори за първото място. Има още доста мачове. Конкурентите ни също трябва да играят тежки срещи", допълни Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DoN_vOLen
14.10.2009 11:28

Ladko
Любител само да те попитам нещо эащо мислиш че само эа батков отбора е пари эа? эа всички е така левски е в топ3 на който и да не му се вярва! цска не е кой энае какво повече от левски раэликата е че в левски има криэа а в цска не!

lozan_kr
13.10.2009 21:32

не напрежение в съблекалнята - има и бой

presata68
13.10.2009 20:06

ООО маѝко *lol* ти знаеш ли какво говориш *wonder*

svilen4o0
13.10.2009 18:59

ще се борим мн ясно .... Левски си е Левски във всеки отбор е имало криза .. сега тя беше и в Левски тва че някои хора си МЕЧТАЯТ да сме на 9 място си е техен проблем .. има още мн мачове и те няма да със загоби ,.... стига сте драматизирали нещата все говорим за отбора който е първия играл в Шампионска лига ,.,. стигал до 1/4 финал за Уефа и т.н. Левски ще се оправи и това е др изход няма ...

Ladko
13.10.2009 18:50

След групите на ШЛ Батков показа, че за него отбора е пари и нищо ама нищо друго. Изми си ръцете с Мъри и Наско и от тогава до сега проблемите го съпровождат. Сега се опитва да си мие ръцете и с Гонзо но хората не са слепи. Как може толкова безочливо да говори пред телевизиите още.
В отбора няма напрежение, няма съществени трансфери, няма победи - ми какво повече искаме? Всичко си е спокойно и като гледам така искат да бъде щом нищо не променят!