Лукаку: Да отбележа гол е най-доброто усещане на света след това при раждането на сина ми

17:25
Лукаку: Да отбележа гол е най-доброто усещане на света след това при раждането на сина ми

Звездата на Интер Ромелу Лукаку посочи кой е човекът, научил го как да бъде победител. Не става въпрос за футболист, треньор или друга спортна личност, а за американския рапър Джей Зи. Нападателят даде интервю пред “Гадзета дело спорт”, в което говори за това колко е важна музиката за него.

“Музиката е начин да остана свързан с трудностите, през които съм преминал, както и с целия ми опит. Много е важна, тя не е просто хоби, а част от мен. Коя песен бих посветил на това Скудето? Трудно е да избера само една, защото това беше изключително приключение, изпълнено с истории. Но се сещам за "Хам" на Кание Уест и Джей Зи. Тя е на десет години, но все още е актуална. Тя разказва как трябва да имаме самоувереност, за да постигнем големи резултати в живота. Винаги слушам един и същ плейлист преди мачовете, това е ритуал. Имам си специален плейлист, който ми прави компания, когато пристигна на стадиона и се готвя за мача. Той ми дава концентрация и ми помага да се фокусирам върху това да изпълня целта.

За мен беше от голямо значение да се запозная с Джей Зи, защото винаги съм слушал неговата музика. Особено в моментите, когато животът ми беше наистина труден, неговите песни ми дадоха силата да издържа, да продължа напред и да погледна на живота по различен начин. Понякога трябва да бъдеш търпелив и да не бързаш да порастваш. Когато го срещнах, видях неговото отношение. Той наистина знаеше кой съм аз и ме научи как да остана на върха и как да бъда победител. Каза ми: “Ако наистина мислиш, че Интер е стъпката, която ще те отведе към победата, направи я”. През първата ми година в отбора аз и съотборниците ми останахме на крачка от успеха, но през изминалата кампания ние го постигнахме с усърден труд, търпение, пот и саможертва. Точно както Джей Зи ми беше показал.

Да отбележа гол е най-доброто усещане на света след това при раждането на сина ми. За всичко останало просто исках да се запозная с няколко определени хора. Един от тях беше Кобе Брайънт, да почива в мир! Друг беше Джей Зи. Когато за първи път си поговорих с него не само за работата, но и за живота, там беше и Ди Джей Халед. Това беше като сбъдната мечта за мен. Сега се надявам, че ако пандемията позволява, Джей Зи ще дойде в Милано, за да ме види как бележа на “Сан Сиро”. Какви са взаимоотношенията ни? След края на мача Сасуоло - Аталанта (когато Интер си гарантира Скудетото - б.р.) телефонът ми позвъня и познайте кой беше. Именно Джей Зи, който ме поздрави, защото той знаеше колко важно беше за мен да спечеля първата ми титла в Италия. Късметлия съм да мога да говоря с него, когато си поискам. Знам, че той ме подкрепя и иска най-доброто за мен. Чувството е взаимно”, сподели Лукаку.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация