Аз съм виновен за контузията на Кристиано Роналдо

17:04
Аз съм виновен за контузията на Кристиано Роналдо
"Аз съм виновен за контузията на Кристиано Роналдо, а не този глупав магьосник. Съжалявам, че така се получи. Рон ще липсва на играта през този един месец", коментира защитникът на Олимпик Марсилия Сюлейман Диавара, който изрита CR9 в пищяла по време на мача между Реал Мадрид и ОМ от Шампионската лига.

"Никога не съм искал да нараня Кристиано, за мен беше голяма чест да играя срещу него, но сега се чувствам ужасно, че той страда заради това, което му направих. Бях груб с него", разкайва се Диавара.

"Два дни след мача пратихме официален факс до централата на Реал, в който поднесохме извиненията си за случилото се и изразихме надежда Роналдо да се оправя колкото се може, по-бързо от травмата си. Той ще липсва на футбола през този един месец", допълва защитникът на ОМ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Astra_GSI
15.10.2009 12:15

chelsea18 брат по добре си трай че сигурно си на 12 годинки и не знаеш какво е болка и какво е да се чувстваш виновен.Се пак прочети малко и ще видиш че не той е пратил факс а всички от Марсилия.Ако искаш ми полапаи нема ядове лаинар.

Notlike
14.10.2009 22:06

И на мен не ми харесва това! Какво му се извинява така бе?! То ако всеки така му се извиняваше и купуваше подарък, щеше да му се напълни "малкото" имение.. той затова и отиде в Испания. Да не мислите, че си поплюват британските бекове, че и да се извиняват. Браво на момчето, че е честен човек, но не е нужно чак толкова.

Cortezz
13.10.2009 20:45

За мен това вече е прехвалено,Роналдо го изкарахте БОГ,и едва ли не даже при един фаул на терена и ще трябва да му се пада на колене и да му се извиняват ! Футбола е битка,на всеки може да се случи !

chelsea18
13.10.2009 18:52

ПОКЛОН ?! *lol* Май прекалено много се вживявате .. Гледам тук в сайта на почти всяка тема някой се покланя.....ебахти смешката. На кво се покланяш на тоя черен маймун ли ? Ми направо му полапаи бе *sick*

Astra_GSI
13.10.2009 18:38

Мога само да се поклоня пред този футболист,въпреки че мислех че го е направил нарочно.ПОКЛОН!!!

andpirlo
13.10.2009 18:34

тоя пак като че ли бил до едуардо в болницата

Madoto_1
13.10.2009 17:23

БРАВО!!!Ето това се нарича ИСТИНСКИ МЪЖ , който спокойно признава и се извинява за глупоста си , а не като ония боклук от Бирмингам който контузи Едуардо и дори не отиде в болницата за да му се извини лично!!!