Тоти готов да се завърне в \"скуадрата\"

17:21
Тоти готов да се завърне в \"скуадрата\"
Капитанът на Рома Франческо Тоти сподели, че е готов да се завърне в националния отбор на Италия. Полузащитникът обяви своето оттегляне от първия тим на "скуадра адзура" през 2006 година, когато италианците триумфираха с титлата на Световната първенство в Германия.

Тоти обоснова решението си да напусне националния отбор с физически проблеми. Тогава той обяви, че иска да се концентрира изключително върху изявите си в любимия си римски клуб. След отказа от "скуадра адзура" иконата на Рома продължи да играе на високо ниво в клубния си отбор. Този сезон той вече вкара седем гола в седем мача за "вълците".

Напоследък италианските медии, неговият клуб, националният селекционер и дори съпругата му заявиха, че завръщането на Тоти в националния отбор е възможно.

"Всичко зависи от моментното ми състояние, както и от избора на Марчело Липи. Все пак му дължа толкова много", заяви асът на "вълците".

В момента 33-годишният играч се възстановява от травма на коляното. Талисманът на "вълците" все още е под въпрос за гостуването на римляните на Милан следващата неделя в двубоя от 8-я кръг на Серия "А".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация