Днес става ясно дали Куман и Барселона имат общо бъдеще

18:44
Днес става ясно дали Куман и Барселона имат общо бъдеще

Днес следобед ще се проведе ключова среща за бъдешето на Роналд Куман начело на Барселона, съобщава “Марка”. На нея се очаква да присъстват част от директорите на тима начело с Жоан Лапорта, които ще осведомят нидерландеца за крайното решение дали той ще продължи да води каталунците и догодина или ще бъде освободен.

След края на Ла Лига Куман обвини ръководството в липса на уважение и изтичане на твърде много информация през медиите. Тогава той обясни, че от ръководството на каталунците трябва да уважават повече своите треньори и че очаква в следващите дни да проведе среща с Лапорта. 

Нидерландецът бе назначен от вече бившия президент Хосеп Мартия Бартомеу преди началото на кампанията, а впоследствие спечели Купата на Краля начело на тима и се оказа в битката за титлата до последните два - три кръга, когато бяха допуснати някои изненадващи провали. 

С поста начело на Барселона в последните месеци бяха свързвани няколко различни имена, но всяко едно от тях доста трудно би могло да се окаже на “Камп Ноу” - Чави подписа нов договор с катарския си тим само преди около седмица, Ханзи Флик от днес официално е обвързан с Германския футболен съюз като наследник на Йоги Льов след Евро 2020, Юрген Клоп има дълъг договор начело на Ливърпул и категорично заяви, че желае да остане начело на мърсисайдци и единствено Микел Артета, който завърши осми начело на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация