Фърги води набор на Ван Дер Саар за негов заместник

15:21
Фърги води набор на Ван Дер Саар за негов заместник
Сър Алекс Фъргюсън е поискал ветерана Дейвид Джеймс на вратата на Манчестър Юнайтед от зимата, твърдят медиите на Острова.

Мениджърът на "червените дяволи" бил бесен от формата на Бен Фостър, а също така се притеснявал, че Едвин Ван дер Саар може отново да се контузи и през пролетния полусезон, когато ще дойдат истински важните мачове за Юнайтед.

В този период Фърги не искал да гледа смешните изяви на Фостър и затова наставникът бил готов да се бръкне с 1 милион паунда за 40-годишния страж на Портсмут. Както е известно, Джеймс иска отчаяно да напусне потъващия кораб Помпи, за да може да си спечели повиквателна за националния отбор на Англия през идващото лято.

Според "Дейли Експрес", шефовете на Портсмут вече са приели офертата на Юнайтед и в началото на декември сделката ще бъде официално оповестена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
13.10.2009 23:51

Tearstained - ами Yang_G е прав *smile* за какво ще взима друг на същите години ... той е на същото положение дори и по зле ... трябва им някой по млад ... нали имат Кузчак ,да вземат и Акинфеев ... но колкото по стар вземат толкова повече голове ще допускат *joking*

Yang_G
13.10.2009 18:52

Набор е на Ван Дер Саар !!! Нали и двамата ще се откажат от футбола, горе-долу, по едно време !!! А пък и тоз Джеймс не може да си намери някой отбор запостоянно ! Мина през Ливърпул, Вила,Уест Хем, Сити, Помпи ... ! Нека прави квот иска !

brickbat
13.10.2009 18:34

Аз искам Робърт Грийн да бъде привлечен *thinking*

bigred81
13.10.2009 18:14

дано това да не е истина,тоя Джеймс не е за голям отбор,проваляше Ливърпул неискам да проваля и нас

Tearstained
13.10.2009 17:37

Изперкал ? Не бих казал.Привличането на толкова опитен вратар в отбора е бих казал доста мъдра постъпка и естествено застраховка ако Ван Дер Саар се контузи отново.Така Сър Алекс ще има класен вратар насреща а не да си троши нервите с Фостър,който е,меко казано,неубедителен.Джеймс ще му върши прекрасна работа до лятото,когато ще бъде привлечен класен и опитен вратар.

Yang_G
13.10.2009 15:45

Тоя Сър Алекс наистина доказа, че е изперкал !