Хазуров: Можем да победим Черно море

17:32
Хазуров: Можем да победим Черно море
Нападателят на Локомотив Мездра Борислав Хазуров даде специално интервю за официалния сайт на новака в "А" футболната ни група, в което заяви, че отборът се готви да постигне четвърта поредна победа в първенството.

- Боби, предстои ви тежък мач с Черно море. Какво е настроeнието в отбора и може ли победната серия да продължи?

- Настроението в отбора е много приповдигнато. Всички се готвим много усилено за мача с Черно море и се надяваме, че ще победим. Разбира се, че можем да продължим победната серия. Ако играем по начина, по който го направихме в последните три мача, определено няма какво да ни спре да бием \'моряците".

- След трудния старт и петте последователни загуби, сега постигнахте три поредни победи. Според теб на какво се дължи този слаб старт в първенството?

- Аз не бях още в отбора и не съм наясно, защото отборът е загубил първите три мача. Но и това го има във футбола. Може да тръгнеш изключително зле и след това да се вдигнеш. Определено играчите трябва да притежават характер и да вярват в силите си.

- Готов ли си за двубоя с "моряците", след като пропусна проверката с Локомотив София?

- Мисля, че ще съм готов за мача с Черно море. Имах леки проблеми, но сега всичко е наред. Надявам се, че в неделя ще зарадваме нашите привърженици с добра игра и разбира се победа.

- Успя да се разпишеш още във втория си официален мач. Как се чувстваш в отбора?
- Чувствам се много добре и всичко е нормално.

- Предложението на Локомотив Мездра ли бе най-доброто?
- За всеки футболист е много тежко, когато не играе футбол в продължение на 6-7 месеца. Избрах Локомотив (Мездра), защото исках да играя и да се развивам. Дойдох в отбора, който прояви интерес към мен.

- Разкажи ни малко повече за себе си. Кой е най-близкият ти приятел в отбора.

- Роден съм в Гоце Делчев в нормално семейство. Най-близък съм със Страхил Попов.

- Разкажи ни някоя по-интересна случка от футболната ти кариера?
- Има много случки. Винаги ми е било най-интересно, когато играя срещу братовчед си Костадин. Почти винаги го бия (смее се).

- Да се върнем към престоя ти в Пирин. Какво точно се случи и защото ръководството и треньорите не ти дадоха шанс през миналия сезон?

- Ситуацията беше такава – и Петър Михтарски и Наджи Шенсой ме искаха в състава си, но проблемът бе, че човекът който най-много не разбира от футбол се намеси и нещата не се получиха. Искам да кажа, че съм крайно разочарован от г-н Галчев. Повече няма какво да коментирам. Всичко вече е зад гърба ми.

- Има ли място за сравнение между благоевградската публика и тази в Мездра?

- Благоевград е футболен град и има много привърженици. В Мездра ми направи впечатление, че публиката е доста вярна и не спира да ни подкрепя през целия мач. Това е похвално.

- Наскоро навърши 24 години. Какво си пожела за рождения ден?

- Пожелавам си най-вече да съм жив и здрав, а другото ще дойде от само себе си.

- Какво ще пожелаеш на отбора и феновете?

- Най-напред да сме живи и здрави и да продължаваме да побеждаваме. Надявам се, че феновете ще подкрепят отбора по начина, по който го направиха в Своге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация