Появи се фаворит за мениджърския пост в Тотнъм

16:57
Появи се фаворит за мениджърския пост в Тотнъм

Два дни преди края на сезона в Премиър лийг Уулвърхамптън обяви изненадващата новина, че мениджърът на отбора Нуно Еспирито Санто напуска след последния шампионатен мач на "вълците". Според официалната информация договорът на португалеца, който работи на "Молиню" в последните четири сезона, е прекратен по взаимно съгласие.

Контрактът на Санто изтичаше през 2023 година. От известно време името му се свързва с мениджърския пост в Тотнъм, така че няма да бъде никаква изненада, ако той продължи кариерата си в Лондон. В момента временното начело на "шпорите" е Райън Мейсън. 

Санто върна Уулвс в Премиър лийг, след което изведе "вълците" до 1/4-финалите на Лига Европа. Настоящата кампания е доста по-разочароваща за отбора, който заема 12-о място. Последният двубой на португалеца като мениджър на Уулвърхамптън ще бъде срещу Манчестър Юнайтед.

"Неделя ще бъде емоционален ден, но аз съм щастлив, че феновете ще се завърнат на "Молиню" и можем да споделим още един специален момент заедно, като едно цяло“, заяви Санто пред сайта на "вълците". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация