\"Еврофутбол\" дава 10 000 лв. на зрител на срещата България - Грузия

12:01
\"Еврофутбол\" дава 10 000 лв. на зрител на срещата България - Грузия
Българският лицензиран букмейкър и партньор на българския футбол "Еврофутбол" ще даде 10 000 лева награда на зрител за гол от центъра на терена по време на мача между България и Грузия.

На 14.10.2009 г., непосредствено преди старта на срещата, момичетата на "Еврофутбол" ще хвърлят 5 топки в публиката на стадиона. Феновете, уловили топка, получава правото да участват в играта "Гол от центъра", която ще се проведе на полувремето.
Букмейкърската къща ще даде шанс на петимата късметлии да покажат своят футболен талант и поне за няколко минути да се почувстват като своите любими спортисти. Всеки от тях ще има право на два опита. Ако отбележи гол по въздух, печели 10 000 лв., а ако топката докосне земята – 500 лв..

В случай че повече от един участник вкара гол по въздух, всички ще си разделят голямата награда. Отново ще се проведе и анкета между присъстващите журналисти за най-добър футболист в двубоя. Победителят ще получи специално изработен за случая плакет от партньора на българския футбол "Еврофутбол", както и признанието на феновете. Последната среща от груповата фаза на световните квалификации между България и Грузия е включена в програми "Футбол" и "Супершанс" на текущия тираж№ 83 за вторник-четвъртък, 13– 15.10.2009 г.:

БългарияГрузия Сингъл; Live "1" – 1.33 "Х" – 3.60 "2" – 5.00

"Еврофутбол" продължава да развива устойчиво своята спонсорска политика в подкрепа на спорта у нас. Българският лицензиран букмейкър стана партньор на българския футбол, след като подписа договори за спонсорство на Професионална футболна лига – "А" и "Б" групи и на БФС и националните отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

masterpeace
13.10.2009 22:01

ioga08, колко само си прав *sad* Барбитата вън от националния *stop*

ioga08
13.10.2009 17:58

Добавям коментар но сигурно на някому не му утърва и затова не го виждам.От Карлово съм и вече ми е крайно не удобно да слушам такива ругатни спрямо Левски.Ако някой не знае нека да се поинтересува кой е Левски и затова имам две предложния пък ако искат да решават Батков,Михайлов и сие.Първо Левски и Ботев да не се чуват по стадионите, а да си сложат други имена и да не оскверняват тези светини за нас Българите.Второ Барбаов да гледа националния отбор само по телевизията, а журналистите да спрат да го хвалят защото е кото примадона в националния.Искам също да кажа че както се взимат пари за брак от работника така и тези "национали" да си ги ощетят.Без този манекен който въобще не го е еня националния ще стане много стабилен защото и той е бил млад но сега да забрави че той е треньор ,менаджер ит.н.С една дума той е никой Без него победите са сигурниНека Стоилов да се замисли кой е треньора.Замене загбата от Кипър е предателство от тези които бяха избрани да защищават ЧЕСТА Българска.Те се исплюха и на трибагриник и на Нацията осебенно на тези които ги подържаха.А там беше и призидента

ChipeF
13.10.2009 15:01

И при нас хвърляха и аз си хванах 1 топка *joking* *party*

Jurka5
13.10.2009 12:42

Единственото нещо,което би ме накарало да отида на ТОЗИ мач *joking* *lol*