Провалът на България дава \"златен шанс\" на Юнайтед

10:46
Провалът на България дава \"златен шанс\" на Юнайтед
В английския шампион Манчестър Юнайтед са останали много доволни от неуспеха на националния тим на България за Световното първенство в ЮАР. На официалната страница на "червените дяволи" е поместен коментар, в който се изразява по-скоро задоволство от факта, че сега звездата на националния ни отбор Димитър Бербатов няма да бъде разсейван с други освен клубните си мисли.

"Докато поднасям съчувствието си към Димитър Бербатов и всички фенове на Юнайтед в България, смятам, че отпадането на България от световното първенство ще е като "златен шанс" за нас. Неуспеха на България за ЮАР 2010 бе потвърден, след унизителната загуба на българите с 1:4 от Кипър миналата събота. Все пак във формата, в която се намира Берба в момента не е странно, че той вкара единствения гол за страната си. Сега Димитър трябва да се успокоява с мисълта, че макар, че няма да играе на най-големия турнир в света, все още ще играе за най-големия отбор на планетата. И ще играе още много за Юнайтед, не само четири седмици", пише в коментара.

"Сега Берба може да се фокусира изцяло върху клубната си кариера. Манчестър Юнайтед има важни домакински мачове, включително с Ливърпул и Челси, а две победи над ЦСКА Москва ще осигурят на "червените дяволи" прогрес в Шампионската лига. Ако бях човек на залаганията щях да подкрепя Димитър да насочи усилията си за националния отбор към клубния си. Защо да не започне с Болтън? В последните два мача от Премиършип срещу Сток Сити и Съндърланд той отбеляза", е позицията на редактора, публикувана в страницата на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mores
14.10.2009 00:08

Beroni

Съжалявам, бях слаб ученик в гимназията и съм ограничен.Едвам едвам даже си направих регистрацията в сайта *wink* в следващите статий давам път на "неограничените" с отлични оценки по литература *smile*

arsenov
13.10.2009 16:38

"най-големия отбор на планетата" *lol*

beckham_07
13.10.2009 15:26

Тази статия я имаше вчера в сайта на евроспорт.Winner-а отдавна крадат от там,а и не само.Толкова некадърни журналисти тука.Сайта е заприличал на телевизионен чалга канал!!!!!!!

darkspeed
13.10.2009 15:06

Това е написано с цел да успокой българина, да му покажат че е нужен..Толкова ли сте глупави от тука половината, че не може да го разберете!Не се радват на неуспехите на България, радват се че ще Берба ще е по-съсредоточен и концентриран върху работата си в Юнайтед..Което е напълно нормално.

MeToDueB
13.10.2009 14:49

Националния над всички моите любими отбори - ЦСКА и Барса, но все пак Берба си е Берба. Да се наслаждаваме на момента, на мига и времето, в което живеем .. това, че имаме българин в такъв голям отбор, като Ман Ю, да го подкрепяме и да се наслаждаваме на всеки един негов мач .. все пак не е обикновен футболист - Берба, а е играч с уникална класа, стил, техника и елегантност на терена *smile* МИТКО ВЕЛИК !

betelina
13.10.2009 14:42

митко бербатов е най-добър, всички останали са леш *wink*

kyosho
13.10.2009 14:06

Абе Beroni, какво им обесняваш ?! Като ги облъска живота ще им доиде акъла.

beroni
13.10.2009 12:55

Какви оценки имате по литература, че ВИНАГИ преувеличавате както си искате статиите тук *stop* *wonder* Ясно е написано, че авторът поднася съболезнования, след което продължаба с АВТОРСКО мнение за ситуацияата - факт е, че като не се подготвяш за световно, си изцяло концентриран в клубния отбор - какво има да се спори по въпроса ''Обиждал страната'', ''радване на чуждото нещастие'' дрън-дрън. Вълнува ги дали България ще играе на световно, колкото нас - Люксембург. Замислете се как псувате заради собствената си ограниченост.

Boreto_
13.10.2009 12:31

В манчестър се радват на неуспехите на България, а повече от половин България се радва на неуспехите на манчестър *stop*

mores
13.10.2009 12:30

То по тая логика дай и на Англия да тръгне лош късмет заради Майкъл Оуен, Уейн Рууни и Дани Уелбек на Франция да им гледаме сеира заради Габриел Обертан може и на Италия тогава сигурно заради Федерико Македа!!!
Скоро Сър Алекс може да накара всеки от отбора си, да забрави нациолните си принадлежности!!!Бива да си алчен за победи и успехи ама да се радваш на чуждото нещастие вече е прекалено..... *sick*

Bat_Vane
13.10.2009 12:13

Ако искаш може да дойдеш ти да се опиташ да го направиш тва нещо и да си тръгнеш с две брадви забити в простата тиква . Тва , че ти си от шибаните мангалчестър мене тва въобще не ме грее и няма да направи бербатов добър играч нито за тях нито за националния отбор . Вместо да се изкажеш в полза на България ти ми хвалиш тия дето плюят по националния отбор и тоя дето по никакъв начин не се трогна да направи нещо да тръгне тоя отбор . И недей ми се надъхвай с някви простотии дето си ги копирал от нета , а не си ги измислил ти . Айде сега ти иди си вържи един чувал с цимент на грозната ти глава и се хвърли от най - близкият и най - висок мост , да ни отървеш от твойто жалко съществувание . *sick*

BaJIeHTuHka
13.10.2009 12:10

А този които го е написал знаели че много БЪЛГАРИ го слагат на М....ка му ?????? Радват се а?Ваша М.й.а аз да обладая

plumber
13.10.2009 11:52

Bat_Vane ти си изключителено глупав човек.Ман Ю няма пропадане!Няма пропадане туй що не пропада.И стига плюхте Берба.Това че не разбираш не го прави лош играч.А ти вземи си напиши коментара на лист А4 наври си го половината отзад и стърчащата част запали и ни изтанцувай танца на пламтящия задник.Поне за смях ще станеш ако не за друго.Малтретиран мозък такъв...

cob
13.10.2009 11:13

Прави са като не върви в националния поне там да играе