БФС готви наказание за Нефтохимик

09:06
БФС готви наказание за Нефтохимик
Днес Дисциплинарната комисия на БФС - Пловдив, ще гледа на свое заседание инцидента от двубоя между Левски 2004 Карлово и Нефтохимик (3:0) от Югоизточната "В" група. Както е известно, в средата на второто полувреме феновете на бургазлии опитаха да нахлуят на терена и набиха един от охранителите на мача.

На заседанието ще бъдат четени доклади на делегата, съдиите и полицията и ще се вземе решение какво да бъде наказнието на Нефтохимик. В рамките на месец привържениците на бургазлии вилняха още в Пловдив и Сопот.

"За да се справят със ситуацията, бяха нужни 20 полицаи и 15 охранители. Тези от Бургас бяха голи и пияни. Повечето от тях сигурно не знаят дори как завърши мачът. А той бе повече от коректен. Не разбрах защо се стигна до такива грозни моменти", каза техническият директор на Левски Мирослав Банчев.

"Сякаш бяха дошли новите варвари", добави пък зам.-кметът на Карлово Никола Ликов.
Вчера Левски и охранителната фирма Алфа СОТ изпратиха писмо до БФС, в което в детайли е описан инцидентът. Пребитият охранител пък вече е изписан от болницата, в която бе откаран веднага след мача. 33-годишният гард си е извадил медицинско и е твърдо решен да съди побойниците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelssea
03.01.2010 18:15

във "Б" областна да ги пратят дано *lol*

Karlovo
13.10.2009 11:13

Хаха тия нафтата са трагични а бяха първи до скоро копуват си мачовете само фенчетата им бяха надрусани повече а охранителя само му сложиха лепенка и се вурна да охранява и първо охранителите зеха да бият но бяха провокирани а трудно щяха да влезнат на терена феновете на нафтата на терена тъй като на стадиона имасхе оше около 2000 карловци а те бяха само 100тина