Маунт: В Реал не трябва да могат да спят заради нас

10:43
Маунт: В Реал не трябва да могат да спят заради нас

Младият футболист на Челси Мейсън Маунт отговори подобаващо на изказване на Тони Кроос отпреди реванша от полуфиналите в Шампионската лига между лондончани и Реал Мадрид. След първата среща в Испания (1:1) германският национал беше коментирал, че не се страхува от индивидуалните качества на играчите на съперника. В сряда обаче англичаните се наложиха с 2:0 и се класираха за финала, а Маунт заби второто попадение. 

“Чух, че един от техните състезатели е казал, че нямал проблеми със съня заради нас като отделни футболисти. Сега обаче в Реал не трябва да могат да спят заради нас като колектив”, коментира 22-годишният английски национал. 

Маунт похвали специално и реализиралия първото попадение Тимо Вернер, който много често е критикуван заради пропуските си. Германецът вкара с глава, след като преди това Кай Хавертц беше нацелил напречната греда. “Казах на Тимо, че вероятно е било цяла вечност, чакайки топката да падне надолу към него. Всички много се радваме за Вернер”, добаву Маунт. 

На финала на 29 май в Истанбул Челси ще спори с Манчестър Сити. Двата тима ще се изправят един срещу друг и идния уикенд, но в среща от Премиър лийг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация