Грузия дойде с най-добрите

08:07
Грузия дойде с най-добрите
Грузия дойде рано-рано за мача в София. Последният двубой от световните квалификации е утре от 21,00 ч. на стадион "Георги Аспарухов".

Съперниците пристигнаха в София още в събота през нощта. Те кацнаха у нас с полет от Подгорица, където паднаха 1:2 от Черна гора. Шефовете решиха, че тъй като и двата мача са на Балканите, няма смисъл да се връщат до Тбилиси, и вместо това се настаниха в "Шератън". Треньорът Ектор Купер проведе тренировка на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов" вчера.

В мача срещу Черна гора грузинците получиха пет жълти картона. За нещастие на нашите обаче нито един от провинилите се играчи няма да бъде наказан. Нещо повече - срещу нас треньорът на Грузия Ектор Купер ще разполага с по-силен състав. В събота срещу черногорците той не използва наказания халф на Шалке 04 Леван Кобиашвили и съотборникът му в немския тим Леван Кениа, който бе командирован при младежите. И двамата вече се присъединиха към съотборниците си. В София пристигна и голямата звезда на Грузия Каха Каладзе. Защитникът на Милан не игра срещу нашите национали в Тбилиси, тъй като бе контузен. През октомври миналата година завършихме 0:0, грузинците ни счупиха от футбол, но само отличната игра на вратаря Георги Петков ни спаси от пълен резил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари