Първа тренировка за Бандаловски и Венков с националите

18:51
Първа тренировка за Бандаловски и Венков с националите
Националният отбор на България проведе поредната си тренировка преди световната квалификация с Грузия, която както е известно е без значение.

Това бе първо занимание за извиканите по спешност бранители Иван Бандаловски от Локомотив София и Михаил Венков от Литекс. Единственият, който не тренира днес бе защитникът Веселин Минев, който е получи травма по време на срещата с Кипър.

Възпитаниците на Станимир Стоилов се разделиха на два отбора и направиха двустранна игра, след което Мъри раздели отбора на три групи. В първата бяха Валери Божинов, Благой Георгиев и Иван Караджов, като Божинов и Георгиев изпълняваха удари отдалеч, които Караджов успешно отразяваше.

Във втората група бяха Валери Домовчийски, Димитър Рангелов и Иван Стоянов, които изпълняваха статични положения от границата на наказателното поле, заедно с единия от помощник треньорите Цанко Цветанов, а на вратата бе Николай Михайлов, който ще излезе титуляр срещу Грузия.

Основната група от футболисти се бяха събрали на дъгата на средата на терена и получиха някакви указания от наставника Станимир Стоилов, след което се прибраха в съблекалнята.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация