Льов започва преговори за нов договор с Германия

20:41
Льов започва преговори за нов договор с Германия
Селекционерът на Германия Йоаким Льов скоро ще започне преговори с ръководството на немската футболна асоциация за удължаване на договора си. Договорът на 47-годишния специалист е до последния мач на германците от финалите на Световното първенство в ЮАР догодина.

Миналата събота Германия си осигури присъствието в африканската държава, побеждавайки в световна квалификация като гост Русия с 1:0. Съвсем скоро ще се започнат преговори за нов договор на треньора.

"След мача с Финландия ще се съберем целия щаб и ще обмислим как ще работим в бъдеще. След това ще обсъдим договорните условия с президента на футболната централа. Преговорите ще отнемат време, но никой не бърза", заяви Льов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dgk
13.10.2009 00:46

За сега единствения втори с 16 т. е Португалия, на която обаче и предстои домакинство на Малта, което означава че, Норвегия няма да получи шанс за ЮАР въпреки второто си място *sick*

dgk
13.10.2009 00:33

На вторите от група 1 до група 8 няма да бъдат зачитани мачовете им с последния от групата за да може да се изравни техния брой изиграни срещи с този на Норвегия - вторият от група 9. Така ще бъде определено кой няма да вземе участие в баражите и това по всяка вероятност ще бъдат норвежците който имат едва 10 т. от 8 мача.
http: // www.fifa.com / worldcup / preliminaries / europe / secondplace .html

darkspeed
12.10.2009 23:58

Значи те са 9 групи, 53 отбора и имат право на 13 места.В всяка група директно се класира първият, тоест за вторите остават 13-9=4 места.Най-добрите 8 втори отбора играят помежду си баражи(НЕ играят всеки срещу всеки, а примерно отбор.1 играе срещу отбор.3, после отбор.2 играе срещу отбор.8 и т.н.), и там който бие се класира за световното *smile* .

brickbat
12.10.2009 22:41

Искам да попитам някои знае ли как ще се разпределят вторите отбори в Европа, защото са 9 групи - най - добиря втори се класира за ЮАР или най - слабия втори отпада?