Стан и Джош Крьонке: Целта ни е Арсенал да се бори за трофеи

13:22
Стан и Джош Крьонке: Целта ни е Арсенал да се бори за трофеи

Американските бизнесмени Стан и Джош Крьонке отхвърлиха слуховете за продажба на Арсенал и увериха феновете на английския клуб, че са фокусирани "на 100 процента" върху неговото бъдеще. Това се случи след твърденията на шведския милиардер Даниел ЕК, президент и съосновател на стрийминг платформата "Спотифай", че е готов да поеме отбора. 

Разривът в отношенията между собствениците и феновете на Арсенал се увеличи значително в последните десетина дни, след като фамилия Крьонке сложи подписа си под създаването на европейска Суперлига. "В последните дни забелязахме спекулации в медиите относно евентуална продажба на акциите на Арсенал. Това не е истина и ние сме на 100 процента фокусирани върху бъдещето на клуба. Той не е за продажба, а и не сме получавали оферти за акциите. Нямаме намерение и да разглеждаме такива. Целта ни е Арсенал да продължи да се развива и да се бори за трофеи", твърди фамилия Крьонке в официално изявление. 

След като обяви намерението си да наддава за акциите на Арсенал, Даниел Ек, който е фен на отбора, получи подкрепа от легендите Тиери Андри, Денис Бергкамп и Патрик Виера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация