Стоилов: Скоро може да паднем до нивото на Лихтенщайн и Малта

17:49
Стоилов: Скоро може да паднем до нивото на Лихтенщайн и Малта
Селекционерът на националния отбор на България заяви, че според него е имало известна доза подценяване на тима на Кипър от нашите футболисти и това е една от причините представителният ни тим да загуби с 1:4 в Ларнака. Също така Мъри заяви, че ако нещата в националния отбор продължават по същия начин може да се озовем на нивото на отбори като Лихтенщайн и Малта.


"Опитах се да обясня на играчите, че футболът в Кипър е на много високо ниво. Както клубният, така и националният им отбор. Може би е имало нотка на подценяване и резултатът го показва. Мачът с Кипър не е достатъчен да се определи нивото на отбора. Имахме много отсъстващи футболисти. Смятам, че можем да се класираме на Европейското първенство през 2012 година. Сега трябва да се притесняваме за предстоящия мач с Грузия. Там бяхме в оптимален състав и знаем как се развиха нещата. Тогава ни надиграха, въпреки че мачът завърши 0:0", заяви Станимир Стоилов.

"Ако си мислите, че на клубно ниво футболът ни е добър, значи аз някъде греша. Трябва всички заедно да се опитаме да го избутаме до някакво ниво. Ако продължаваме така скоро ще стигнем до урната на Лихтенщайн и Малта", каза още селекционерът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lozan_kr
13.10.2009 21:18

ма нема ли кой да изгони тоя БЕЗСРАМНИК!!!

Dororo
12.10.2009 23:31

В национала не требвя да се делят на ЦСКА-ри и Левскари.А на българи играещи за престижа на родината си.Живеите и играите за България защото тя е само една.

flipicha
12.10.2009 22:51

Аз съм Цскар,но направо ме е яд като видя такива келешчета да плуят против Левски: "България пада,щото има само сини боклуци"...А бе вие не сте фенове бе,вие сте антифенове на Левски.Вие живеете с надеждата другия да се провали,а не вашият отбор да преуспее.Типчно по български: "по-добре на другия да му е зле,отколкото на мен да ми е добре"

geshana
12.10.2009 20:02

Следващия коментар по темата се отнася до всички които мислят че Мъри трябва да си тръгне от Националния и най-вече засяга "BoRiS__NaY " ... Момче ти явно си един пропаднал тип щом пишеш такива коментари и си личи че си един ш*б*н цскар ... Нека видим само кви Левскари имаше в защитата на България в мача с Кипър ... Иван Иванов ... Той е най-големия Левскар глупак такъв спирайте се вече с тези си свои неприемливи коментари че трябвало цскари да има или Левскари ... Трябва да има играчи които се раздават за национала без значение дали играят за Вихър Горубляне или Манчестър Юнайтед ... Мисля че с тези играчи и тяхното ниво и себераздаване за национала не може да сде изисква от Стоилов повече от това което постига ... Просто е безнадежно а да си кажа и моето че Топузаков заслужава да играе в центара на защита защото просто тоя Иван Иванов е жив боклук и просто не струва поне за национала!!!

Julien
12.10.2009 18:52

''Бербатов мога да му кажа да се стегни '' ROFLLLLLLLLLLLL

seskyy
12.10.2009 18:50

ми вземе ве4е ти умрел4овци да се стегнат 6тот само ни излагат , на Бербатов мога да му кажа да се стегни малко и да не ми се главозамайва и ако от Грузия паднете 6а ви забу4а един средняк и 6а ви кая да спирате с Футбола *joking* 6а поиграем ли ве4е а *wonder*

BoRiS__NaY
12.10.2009 18:43

изритайте тоя син педал и сложете Пенев младши или Балата - те поне са били истински футболисти и се предполага че разбират от футбол - то и резултатите им го показват и докогато защитниците ни са от различни отбори при това български при това от ранга на Левски и Литекс - няма как да стане -не 4 а 20 гола ще ни вкарат и не Кипър а Лихтеншайн *sad*

darkspeed
12.10.2009 18:17

E че ние сега не сме ли на тяхното ниво *joking* ?

Julien
12.10.2009 17:55

Еми ако скоро не си тръгнеш 100% ще станем на тяхното ниво ....