Роналдо е най-добрият в историята на Барса, Стоичков е направил невероятни неща

19:43
Роналдо е най-добрият в историята на Барса, Стоичков е направил невероятни неща
Звездата на Барселона Златан Ибрахимович заяви пред медиите, че се възхищава от бившия бразилския голмайстор на тима Роналдо, както и от бивши играчи на каталунците  Ромарио, Христо Стоичков и Самуел Ето\'о.

Според шведския национал, Роналдо е най-добрият футболист в историята на каталунския гранд, въпреки краткия си престой на "Камп Ноу". Златан Ибрахимович също така заяви, че няма желание да бъде смятан за играч, който заслужава нещо друго освен първото място в отбора.

"Не искам да бъда втори, трети или четвърти избор. Това е все едно да си последен. Искам да бъда на първо място или по-добре нищо. Точно такъв е и нашият треньор Хосеп Гуардиола. Той има манталитет на победител, но също иска да спечели с елегантност и атрактивен футбол", каза нападателят.

"За мен Роналдо бе най-завършеният футболист, който някога е играл на този стадион. Разбира се тук са играли и футболисти като Ромарио, Христо Стоичков и Самуел Ето\'о, които са направили наистина невероятни неща за Барселона", каза още Златан Ибрахимович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари