Няма да подавам оставка! От мен не се искаше класиране на Световно, а на Европейско

17:10
Няма да подавам оставка! От мен не се искаше класиране на Световно, а на Европейско
Селекционерът на България Станимир Стоилов заяви, че една от основните причини, поради която все още не е подал оставка, въпреки отпадането на тима от борбата за класиране на Мондиала в Южна Африка, е че когато е подписвал договора с представителния тим основният му ангажимент е бил не да го класира на Световно, а на Европейското първенство през 2012-а година.

"Не съм подал оставка, а и не смятам да го правя, тъй като когато поех националния отбор главния ми ангажимент бе да го класирам на Европейското, а не на Световното първенство. Така че, от моя гледна точка, съм все още в началото на работата си. Можем и разполагаме с потенциала, достатъчен за да участваме на Европейския шампионат. Уверен съм в това", каза Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ajax1981
13.10.2009 22:10

ДОКАТО Е ПЕРУКАТА ТАМ НЯМА ДА ГО МАХНАТ И ФУТБОЛ В БГ НЯМА ДА ИМА

lozan_kr
13.10.2009 21:45

Безсрамник - нема ли кой да го изгони? До кога!!!

tankera
13.10.2009 17:36

мЪрИИ ще класира България на европейско, само ако сме домакини на този форум.

andi123
13.10.2009 16:50

и стоилов и сираков и цялото бфс трбява така да се скрият че и те да не могат да се намерят! безсрамни типове и тва е

Bmwm12
13.10.2009 13:30

защо тогава залагвахте нацията ,че имаме шансове ! А бе келеш селски,зимайте си цялата паплач и да ви няма ! *beer*

taratora_92
13.10.2009 13:04

еире със босна ейре да бият ли ве *lol* хха смях!!

RedByll
13.10.2009 12:37

защо тогава залагвахте нацията ,че имаме шансове ! А бе келеш селски,зимайте си цялата паплач и да ви няма !

ivoarsenal
13.10.2009 10:09

За състоянието на националния отбор вина имат всички в нвего.Виновни са футболистите виновни са трениорите също така виновни са мениджърите (които натискат трениьора за този или онзи футболист)но най-вече е виновен НАСКО СИРАКОВ.Ще кажа защо така мисля.Ами че г-н Стоилов не е никакъв треньор е ясно на всички.Защото където и да отиде се изложи тотално.Просто той е една кукла на конци,но така му изнася на мишока да си живее добре и в това отношение аз го разбирам.Докато мошенник манипулатор и безочлив човек като Наско е в национала нищо хубаво не чака българския национален отбор.Само жалко за футболисти като Бербатов, Марто, Стилиан, Божинов, Благо които няма за имат възможност да играят на голямо първенство(като че ли).Като казах Благой Георгиев искам да отбележа ,че той единствен има право да погледне феновете в очите,защото той винаги момчето играе на 100 процента.Трябва да се смени треньора и да няма такъв пост главен директор(или какъвто се води Наско Сираков)и да дойде силен характер човек със свежи идеи,който да започне от начало без някой да му се меша в работата.
Та това е моето мнение Наско и Мъри(мишката)да си ходят

IDIMDI
13.10.2009 09:29

Не е луд този който яде баницата а този който му я дава.

idol_bg
13.10.2009 03:17

Гледам че някои класираха Ейре на световното вече,но искам да им припомня че ирландците трябва да изиграят още 2 мача.А като гледам евентуалните им съперници на баража силно се съмнявам че ще успеят.Имат шанс само ако им се падне Босна или Словения,макар че и тогава не е много сигурно.

pavkata27
13.10.2009 01:16

Samoletski :Има разлика между манталитета на отделните народи(нации).Не си мисли,че ако дойде чужденец ще е друго

Kalinho
13.10.2009 01:10

Абе я го виш Трапатони с какви футболисти разполага може да зглоби два отбора с играчи играещи в Англия редовно за отборите си а ние не можем и 5-6 играча който да играят на запад да съберем който да са незаменима част от отборите си. А тоя М. Камбуров спрете да го хвалите вижда се ясно два трансфера извън България два провала с гръм и трясък какво повече да говорим за него като иде някъде в Европа и заиграе тогава ми го хвалете, въпреки, че вече не е първа младост и ме съмнява , че някой пак ще се излъже да го вземе.

Samoletski
12.10.2009 23:36

Защо не вземе Валентин Илиев, който е незамени титуляр в Терек? А за Камбуров да не говорим, според съотношението мачове - голове му се пада почти по 1 гол на мач.

Samoletski
12.10.2009 23:29

Абе и Мъри си е един мишок. Преди вие лефскарчета плюхте Марков, защото не ставал за треньор, а сега когато Мъри се излага със същите футболисти, го оправдавате. Просто не трябваше да пуска толкова много дебютанти в защита.

batyane68
12.10.2009 23:25

ОтАржентина 78-ма от близко следя футбола,много ми е кофти за тази тежка загуба от Кипьр,Мьри не умее да подреди отбора.Задьлжително трябва да си ходи!

Samoletski
12.10.2009 23:25

Kalinho
Казваш, че щом футболистите са слаби, който и да е трньор няма да се промени нищо. Примери, че не е така са Гуус Хидинк, който направи Корея 4ти и класира Австралия на световно и излезе от групите с тях, Ото Рехгел направи Гърция европейск шампион, Бора Милотинович (който пишеше, че е съгласен да ни поеме и при малка заплата) класира на всяко световно държави, които сигурно повечето бъгари не знаят къде се намират, дори и Ейре се класираха благодарение на Трапатони. Казваш че Капело разполагал с добри футболисти. Да така е но преди него Стив Макларън със същите футболисти провали Англия. Има и много други примери. Просто нашите треньори се водят по мениджърски игри.

Futbulfen
12.10.2009 23:15

flipicha по голямата част от свинската ви грухлива агитка е такава.. вие мразите повече Левски отколкото обичате изкуствения си отбор. Колкото до нац. отбор и Мъри ... разбирам непрязъма ви към Мъри , но вече ставате смешни , банални и простотията и мизерията започват да лъхат със страшна сила от вас. Какво е виновен Мъри , че някакви ла*нарчета като И.Иванов реват с месеци , че не били викани , медиите хокат Мъри , че не викал футболисти от ц(*ка , че викал левскари и ловчанли (което от друга страна не говори добре за самия Мъри тъй като се поддава на исканията на чорбарчета и разни селяци..). Който и да дойде на чело на тая сбирщина пияници , кръчмари , манекени и татуирани тапаци оправия НЯМА ДА ИМА. Капитанчето разхожда фанелката ни в 10 от 11 мача .. отзад разни фукльовци чорбарчета се учат да спират топката в нац.отбор .. абе въобще трагедията е пълна. ЗАмислете се малко вие от цдна и разберете , че не Мъри е виновен , че докато няма МАТРИАЛ (както вика Пената) няма и класиране!!!

Multigroup
12.10.2009 23:13

Аз ще му пиша СМС да вика Мартин Камбуров,с Бербатов ще направят много лудо нападение,а не да ми вика такива дето имат по 15 минути за клубния си отбор (Божинов и Рангелов)

flipicha
12.10.2009 22:51

Аз съм Цскар,но направо ме е яд като видя такива келешчета да плуят против Левски: "България пада,щото има само сини боклуци"...А бе вие не сте фенове бе,вие сте антифенове на Левски.Вие живеете с надеждата другия да се провали,а не вашият отбор да преуспее.Типчно по български: "по-добре на другия да му е зле,отколкото на мен да ми е добре"

Kalinho
12.10.2009 22:46

абе мислите ли, че им пука дали стадиона е пълен или празен от пълен стадион примерно с 30хил вход по 7лв. средно на човек прави 210 000 за макс. 10 мача са около 2 милиона а парите който вземат от спонсорски договори и от УЕФА и други е в пъти повече. А за тренъора който и да ни е тренъор винаги ако тарторите са против него могат да го провалят. Имаме макс. 6-7 играча на световно ниво другите са да допълнят бройката и това си е истината да дойде Капело пак ще е така. Ейре вижте ги имат на всяка линия поне по 1-2 играчи от световна класа а ние нямаме даже по 1 в някой линий.

liverpool76
12.10.2009 22:36

Разбира се че никой не трябва да им стъпи на тия маймуни на мача с Грузия!Празни трибуни , а на следващият ОФИЦИАЛЕН МАЧ , ВХОД СВОБОДЕН ! СТИГА КРЪНКАХТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА , БОКЛУЦИ

lozan_kr
12.10.2009 22:32

предложение - да не ходиме на мач - стига смотаняци управници!!!

emzlatev
12.10.2009 22:28

Много е хубаво, че всеки дава своето мнение, но ето, че "супер треньора" се инати и не му пука от мнението Ви. Хайде всеки един от Вас да вземе да прати по един SMS до централата на БСФ, та дано тъпунгерите да се позамислят малко.

Cris_7
12.10.2009 22:22

Офф и тоя почна да говори глупости..

liverpool76
12.10.2009 22:21

Джовани Трапатони бе кандидат да поеме нашият отбор преди да поеме Ейре , но бе игнориран с официално обяснение че е прекалено стар за този пост.Всички видяхме докъде стигна неговият отбор!Проблема е че поколението от 1994г. е направило един приятелски кръг , типичен за годините на така нареченият преход , който е пропит от много корупция и малко професионализъм.Просто много хора се опитват да вземат парче от баницата.На някои не им понася напрежението (г-н Батков) , други забиват нож в гърба на приятелчето (г-н Сираков) , трети , които не са от този кръг се опитват и те да отмъкнат нещо от масата (г-н Борисов) , четвърти се изживяват като кръстници (г-н Лечков и разбира се г-н Михайлов) , Ганчев и Гигов засега си траят отстрани , а ТИМ забъркват мръсни интриги , но вече в Левски.
Та за това ни трябва чужденец , който да не знае грам български , да ходи с тапи в ушите за да не му пълнят главата с глупости , да не стъпва при майстор Миро! Е доста е трудно да намерим такъв човек , но ако не искаме както предвижда настоящият селекционер да стигнем нивото на Малта и Лихтенщайн , ще трябва да се постараем!

liverpool76
12.10.2009 22:19

Kalinho , аз мога да обясня защо искам чужденец.Искам квалифициран и можещ чужденец за да може като селекционер той да наблюдава всички български футболисти , независимо в кое първенство играят те и да ги използва спрямо моментната им форма.Това е разликата между треньор в някой клуб , който играе всяка седмица мачове и трябва да тренира футболистите си и селекционер в на национален отбор , който трябва да подбира футболистите спрямо форматаим в клубния отбор и да им покаже как биха могли да се синхронизират помежду си , макар че не играят заедно всяка седмица.Също така е много важно да спрат повиквателните за футболисти единствено с цел да им бъде уреден трансфер.Тази практика е особено опасна когато наблизо се намира господин Наско Сираков.

ferman4o
12.10.2009 21:39

Момчета и момичета все пак той е само един футболист! И аз съм на мнение , че тактика няма!Мъчим се да ги надиграваме, ама безмозъчно- с тичане и ритане! Това не е за нас! Но в тази държава кое ли е редовно , че и футбола да ни е като хората? Радвам се обаче , че все още има хора дето дават мнение! Успех и късмет на всички в саита!

tymypa
12.10.2009 21:24

искам чужденец лично аз защото се надявам да промени тактиката да вкара някои заучени ситуации да спре с тези абсурдни и глупави центрирания които явно са на мода в нашия футбол .. сички бг отбори че дори и националния само това правят центрирания и се надяват да стане някаква мешавица в наказателното и я си вкарат авто гол я некои без да иска удари топката ... видя се в сумати мачове че това не става и не става а те пак продължават да го ползват при положения че се видя как с разиграване на топката някой друг финт и извеждащо подаване се вкарват голове ... головете които имахме сички са от ситуации някой да изведе друг , някой да измеша 1-2 и да вкара или далечни удари ... а те си продължават пак с центриранията нищо че от 100 топки 1 само някой случайно да я засече и прати в тъч

Kalinho
12.10.2009 21:20

аз само едно нещо не мога да разбера като толкова хора искате чужденец та чужденец с какво мислите, че нещата ще се променят ще изкопае от някъде нови играчи ли? Мъри пробва почти всеки който заслужаваше, че и такива който с нищо не заслужаваха да носят нац. фанелка и ясно се вижда проблема не е в тренъора а в играчите. Не може да не може да искаш да си национал а да не уцелваш топката по няколко пъти на мач едно е да не уцелваш вратата ама да не уцелваш топката вече е трагично. А като дойде чужденец какво ще промени на него няма да му влият казват някой ама дали, нашите мениджъри нямат познати чужди тренъори? А като дойде колко време ще седи в България месец на година макс. и никъв шанс да познава добре играчите

tymypa
12.10.2009 21:14

и трениора има вина но и футболистите също имат вина който не може да рита не може и това си е ... а и той като само ги сменя няма как да стане също и ние само като сменяме трениори няма как да стане те таман свикнат на една схема на игра с определен трениор и айде дойде нов с нови изисквания ... в англия венгер където не е зимал титла от сумати години стои още на поста но арсенал играят мн добре и са се сработили и този сезон е обешаваш. сър алекс и той не беше зимал отдавна титли но последните няколко години вище какво направи а е от колко 20+ години в отбора ? същото важи и за бенитес... не всичко зависи от трениора или от играчите 50 на 50 са нещата ако някой не си свърши работата сичко оива надоло последните мачове защитниците ни не си свършиха работата и ето какво стана .. след победата ни с 4-1 защо не псувахте мъри а? замислете се или ни трябва доказан трениор чужденец или по добре мъри да си остане защото сички други тук в бг са същите като него

liverpool76
12.10.2009 21:09

Аре чупка селски тъпанар.Стига експерименти с продажни Ганьовци.Ясно е че трябва да се вземе чужденец!

don_dido
12.10.2009 21:06

Цървула бил в началото на работата си. Представете си като стигне края.

marinov_user
12.10.2009 21:05

На мен като запалянко ми омръзна да ми обещават. *evil*
Нека си остане Станимир Стоилов на поста - но щом обещава - трябва да изпълнява.
Знаете ли кои си изпълняват обещанията? - ами как кои - МЪЖЕТЕ.
Следователно г-н Стоилов щом обещавате че ще класирате България на Европейско - предполагам се смятате за мъж, а и един път дадено обещанието ТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ.
Ако не го изпълните, и не ни класирате на следващото европейско първенство - ще трябва да изчезнете от сцената на българския футбол за много дълго време - незнам за колко - може би за 10-15 години.
Незнам - това си е ваша работа, това послание няма как да стигне до вас - но моля ви бъдете мъж.

ov3r
12.10.2009 20:58

Само в Бг може да се наблюдава такава комедия. Треньор, които е изгонен от всички отбори, защото не може да ги води като хората...е треньор на националния отбор! Тоя хасковски бек да вземе да си отива на село и да хваща мотиката, че всички разбрахме колко е навътре във футбола. Тоя ПАЛЯЧО няма да си тръгне сам, разберете го. Ще крета докато може. Обаче с него стигнахме дъното и по-надолу няма накъде. Жал ми е за отбора...

klishev
12.10.2009 20:07

Трябва да си ходи според мен не за това, че не ни класира и без това тази кауза беще загубена преди да поеме националния отбор. Не че нямаме добри играчи за всеки пост, което е очевадно а защото се поддаде на натиска на медийте и взе в национала играчи който на този етап не стават за него може би по късно /кой знае/ да достигнат нужната класа / поне на Кишишев като по млад дано/ но не и сега. Трябаше да отстоява своята позиция защото се видя, че много разбирачи който питаха защо не взе този или онзи не разбират.

kust
12.10.2009 19:53

Абе стопроцентовия ,аиде пич виж кви отбори ще се класират къде нямат и на половина толкова качествени играчи като нашите,що не си гледаш кефа ами ми говориш тука простотии.Имаме по добри играчи и от сърбият и от румъния гърция и мн други ,земи гледай малко съставите преди мачове много ти се моля ,че се изказваш неподготвен

LyusiNM
12.10.2009 19:38

Този, вече съм сигурен, е не само слаб треньор, но и ...еба ти и тъпанара.... а бей аланкоулу... за къв х.. си мислиш, треньора винаги гони цели... а, не като тебе....а гони на некому у.
СМОТАНЯК *evil*

Multigroup
12.10.2009 19:12

Човекът,който ще започне да вкарва положенията ни се нарича Мартин Камбуров.Но никой не се сеща( или не иска да се сети) да го викне-голмайстора на А група го няма в националния.Трябва да се даде шанс на всички.

Samoletski
12.10.2009 19:11

Що за федерация е тази, която не иска от треньора задължително класиране, това трябва да е ултиматум за оставането му.

StoProcentoviq
12.10.2009 19:04

Как да ни класира? Като стана трениор нямахме шансове *stop* Мислехте че ще бием Италия ли? ако ще Сър Алекс да дойде неможе да ги бием като гост от 16 години нямат загуба като домакини Сега Мъри ви е виновен...ще дойде чужденец няма да се класираме за Европейско и той ще е виновен.... ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НЯМАМЕ ДОБЪР ОТБОР На кой разчитаме ? На Бербатов дето една година не беше вкарвал за националния,Божинов дето от как оплоди Алисия незнае каде се намира...божеее смешни са ни играчите а вие хулите трениорите *sick* Ирландия са класа над нас....Италия не коментирам каде искате да се класираме??? С всеки трениор имаме по една срамна загуба *joking* е направете си сметка кой е крив и кой прав щом всеки трениор има поне по една срамна загуба

kust
12.10.2009 18:34

То си има начини как да привлечат качествен треньор от футболниясъюз ,ама те са свине и само гледат да намажат затва се върти всичко на едно място *sad*

StoProcentoviq
12.10.2009 18:05

Оставка оставка...ама ти си много умничък *joking* Кой ще ни стане трениор ако Мъри се махне?? Кажи бе умнико?? Ще дойде някой чужденец ли *sick* кой? Сър Алекс или Мауринио 100% съм сигурен че някой качествен ще дойде Защо не давате шанс на трениорите ни с постоянна смяна нищо няма да стане...КОЙ за 5-6-7 мача ще направи отбор? Кажи ми какво е решението според тебе?Да махнеме Мъри да сложиме временно Пената и да чакаме чужденеца който така и няма да дойде

SnickersaKu4ko
12.10.2009 17:50

аз сам от Левски да кажа защото ще говоря за Иван Иванов наистина добър защитник обаче последния мач той е най- виновния за загубата наистина много прецака отбора а за Мъри Стоилов немога да преценя дали трябва да напусне поста си футболистите явно не играят добре явно и трениора не е най-добрият ако ще го сменят да се бръкнат в джоба и да земат някои добър чужденец все ще могат да си го позволят. Ако имаш цели трябва да вложиш малко пари да земат добър тренйор да разберем къде е проблема в тренйора или в играчите

Julien
12.10.2009 17:50

Ще видим колко и на Европейско ще ни класира *sick* Мъри не става за нищо *thumb_down*

tymypa
12.10.2009 17:49

само да те светна има много повече мачове. има 4 гола не 2. това че не го пускат титуляр му пречи да се разписва повече. почна титуляр в една контрла и вкара 6 гола ... няма да ми доказваш защото никой не го е искал този кривак където не може да ритне топката и го минават като малка гара ... просто си говориш ей така колкото да не заспиш некви фантазии развиваш искали го сички английски отбори аххаха нищо че никой не е чувал за такова нещо .. мн си зле прасенце ходи си играй в лайната

adrenaline1
12.10.2009 17:45

ти не си никъф че да ти доказвам нещо *smile* спирам да пиша тука че вече много засмардя на крави и говеда и не се търпи .. пишете пишете , домовчийски е идол на децата по света. тва са , дрогба , робиньо и домовчийски ..

pecata88
12.10.2009 17:44

Ако оставим господин "Правилен Футбол" начело на националите, нищо хубаво не ни чака. Марков е голямо дърво, обаче при него поне стояхме добре в защита а това е най-важното. При Мърльо разиграваме "подобно" на Барса *lol* *lol* обаче взимаме четворка от Кипър- срам и позорр.... младите момчета не са виновни, имаше и грешки, които обаче бяха продиктувани от невъзможността да се изнесе топката....никаква схема на игра....по средата на терена сме дупка и няма ниакъв преход от защита в атака, като въпреки това имам чувството че Мъри беше забранил хаотичното чистене на топката в предни позиции. Вън вън и пак вън от Националния отбор *thumb_down*

adrenaline1
12.10.2009 17:43

домовчийски , няма започнат мач като титуляр за херта. от както е там , има 2 гола. ако искаш виж малко статистика , и стига ме дразни , овчар *smile* вкарвал достатъчно голове в херта ... леле леле , докаде стигна говедарската глупост .. вкарвал голове в херта *lol* hahahah

tymypa
12.10.2009 17:42

искам да ми дадеш линкове с потвърдени оферти от повече от половината английски отбори за този сакатлък ! айде чакам да ми докажеш че го искат повече от половината отбори от англия. докажи това което говориш или и това не можеш да направиш защото си тъпо ограничено прасе?

tymypa
12.10.2009 17:40

адреналине аха смешник домовчийски не играе в бг а играе в херта само да те светна и си вкарва предостатъчно голове там и ако не помниш по предишния ни мач на националите той вкара гол ? или и това не го знаеш тъпо прасе само говориш без да знаеш нищо

adrenaline1
12.10.2009 17:40

тва че цска не искат да го дават ефтино , както вие искате да ги пробутате за по 200 000 евро , и че се гради отбор , не значи че никой не иска да го вземе , олигофрен *smile*

tymypa
12.10.2009 17:38

ето доказваш колко просто прасе си ... обвини защитниците на левски че са виновни ... сега видяхме защитниците на цска колко са добри 2 пъти отидоха към него 2 пъти се насра и вкараха гол после и другото прасе което беше дало коментар че защитата играла много добре този мач хахахаха е нема толкова прости като вас прасетата. 20 годишен отказва на младежкия национален ... голям гъзар мн е добър видяхме го как се насра отсякаде с това трагично представяне .. като го искат в англия защо никой отбор не го е взел щом повече от половината отбори го искат хаха смешко ..

adrenaline1
12.10.2009 17:37

иван стоянов е лидер по голове в първенството в момента .. въпрос , защо не бе пуснат в игра , а бе пуснат домовгъзлийски който не е играл повече от 5 минути на мач от 2 сезона ? още ли мислите че тоя треньор може да играе поне на фифа на компа ?

kust
12.10.2009 17:35

Леле Мъри я се засрами малко ,че едно е да не се класираш ,а съвсем друго да падаш от Кипър с 4 гола .
Няма лида го изритат тоя некадърник че вече ми писна от него да му слушам тъпотиите *evil*

adrenaline1
12.10.2009 17:35

явно вие сте малоумни. понеже сега няма кво да говорите срещу цска , щото никой даже вече не ви слуша , основните ви усилия отиват в това да плюете 20 годишен играч който искат половината английски отбори , а треньора му дава да играе през 5 месеца един път... евалата *smile* сърмов и живко са най големите , няма спор , те са играчи мечта за отбори от турция втора дивизия ,левскинасамунспор, говедарспор , и т.н. , все пак там имате огромен износ на играчи , в повечето отбори там има повече мангали от левски от колкото турци

tymypa
12.10.2009 17:33

са не отбягвай това което каза одеве ... обвини защитниците на левски че са виновни сега ти давам факти че защитниците на цска са виновни за тази загуба и ти бягаш веднага ... единствената грешка не трениора е че продължава да играе на тази схема с центриранията след като се видя че не става ... за друго вина в него не виждам ... какво е виновен той че защитниците не могат да играят грам и са некадърни ?

adrenaline1
12.10.2009 17:31

не мисля че две грешки на иванов оправдават некадърния треньор , тва не е първия смешен мач на наще под негово ръководство. по точно , аз даже не мога да се сетя воще имало ли е мач в който да играем както тряа , а не да бием късметлийската с тоя треньор гигант , който изхвърлиха от всички отбори където беше дося .. само тва е факт който посочва неговата компетентност

tymypa
12.10.2009 17:29

тцтц трийте ми още коментарите прасета. та пак да кажа на адреналин че е тъпо прасе 2-ма играчи на цска в защита направиха 3 грешки и ето ги 3 гола направи си сам изводите кой беше виновен да загубим този мач

paunQ
12.10.2009 17:28

Адреналин, кой да викне? Някой, който още преди мача ще се посере и ще се скрие в кенефа на стадиона ли? Моля те, просветли ме, че бавно загрявам! Поздравче с Кеба - Кукавица!!

dgk
12.10.2009 17:27

Ше ни класира за европейско... ама като сме домакини *joking*

adrenaline1
12.10.2009 17:24

важното е да се каже че вика защитници (и въобще играчи) от отбор който има 5 поредни загуби .. това ако не значи че са класни , не знам кво тряаа да направат за да се му дойде на акъла че са олигофрени .. о ... чакай .. той го знае .. ма нали тряа се продават играчи .. на сърмов почти 25 000 евро щяха да му земат , макар че и толкова са му доста

paunQ
12.10.2009 17:24

Илияне, ако бяхме победили Грузия поне още щяхме да сме в играта!

Iliqn_gb
12.10.2009 17:23

тои може даи класира ама като доиде нябяхме изгубили шансове при една победа на Ейре с то когато играха в България сичко се променяшел.

Xmeno
12.10.2009 17:21

първо ти не си човека за да кажеж дали става или не..А и щом сме толкова добри на футбол защо вкарахме толкова "много" голове на именития си съперник?Головете който Иванов наистина направи са два...а другите два свети петър ли ги вкара?

paunQ
12.10.2009 17:20

Абсолютно е прав! Когато извикаха Стоилов, България почти беше загубила шансове за класиране. 100% му вярвам и съм сигурен, че ще ни класира!

adrenaline1
12.10.2009 17:20

ми как ша подаде оставка , като абсолютно никъде няма кой да го вземе на работа .. сега да си поцъка на договорчето , че иначе ша я за къса съвсем , от всякъде го изхвърлиха вече *smile* , евентуално на отбора на Скрита Сила ( Мъдрево) може да поеме дублиращия състав