Феновете на Левски вярват само на Гонзо

21:13
Феновете на Левски вярват само на Гонзо
Привържениците на шампионите от Левски разпространиха декларация до медиите, в която изказват своето разочарование от кризата в отбора. От Националният клуб на привържениците на Левски заявяват, че имат доверие в спортно техническият директор Георги Иванов Гонзо. Също така в декларацията се казва, че привържениците на Левски няма да спрат да подкрепят тима дори и в най-тежките му моменти.

Следва пълният текст на декларацията:

"Водени само и единствено от любовта си към любимия ни Левски ние декларираме, че в този тежък за отбора момент ще го подкрепим и ще бъдем с него в предстоящите му двубои. Така както миналата година подкрепихме футболистите и те с наша помощ станаха шампиони на България.

Съзнаваме че само фенове, футболисти и Георги Иванов могат да изкарат Левски от кризата и сме готови да поемем нашата отговорност. Показахме го и на мача с Цървена Звезда, че когато отбор и привърженици са едно цяло, то победата е наша.

Вярваме на Георги Иванов и футболистите, че ще върнат Левски там, където му е мястото, а именно на върха.

Сигурни сме, че Левски има достатъчно външни врагове, за да търси и създава и вътрешни такива. В момент, когато отново сме сами срещу всички е време да се обединим и да окажем нужния отпор на враговете на Левски.

Вярваме и на футболистите, че ще изпълнят своята нелека част от задачата да върнат Левски там, където му е мястото и ще ги подкрепим.

На много хора им се иска Левски да е слаб, но Левски има своите фенове и те няма да допуснат нещата да продължат в сегашното им състояние.

Естествено всеки фен на Левски е свободен сам да избира дали иска отбора да бъде силен с нашата подкрепа или постоянно слаб...

Ние няма да сме анонимни, защото анонимността никога не е била присъща за феновете на най-обичания отбор в България.

Вярваме в предстоящите успехи на Левски и подкрепяме отбора.

САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krivia79
12.10.2009 23:17

нека феновете успеят да направят това което некадърници рушат с всички сили
подкрепа от мен за ЛЕВСКИ пък въпреки че съм на 3500км тя е само пред телевизора
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

dgk
12.10.2009 22:26

Само с публика не става иска и акъл *smile*

geshana
12.10.2009 22:07

Мога да ти кажа лично аз на тебе че винаги публиката на Левски който наистина е най-обичания и подкрепян отбор в България е способна на чудеса и със своята подкрепа може наистина да даде сили на момчетата да се вземат в ръце !!

dgk
12.10.2009 21:52

"На много хора им се иска Левски да е слаб, но Левски има своите фенове и те няма да допуснат нещата да продължат в сегашното им състояние." Хахаха!!! Иии... какво ще направите? Ще го разкарате Батко ли? Аз също съм левскар, но докато ни управлява тоя мустакат цървул нищо добро не ни чака. Заедно с тренерчето под ръчичка и които от кадето е.