Тотнъм има нов мениджър

20:31
Тотнъм има нов мениджър

Тотнъм назначи официално Райън Мейсън за временно изпълняващ функциите на мениджър до края на сезона на мястото на уволнения в понеделник Жозе Моуриньо. 

29-годишният Мейсън ще бъде подпомаган в работата си от Крис Пауъл и Найджъл Гибс като помощници. Мишел Ворм ще бъде треньор на вратарите, а бившият капитан на "шпорите" Ледли Кинг запазва ролята си в треньорския щаб. Райън Мейсън, който има един мач за националния отбор на Англия, е юноша на Тотнъм, като между 2008 и 2016 година има 70 мача и 4 гола за клуба. 

През 2016 година той премина в Хъл Сити за рекордната за "тигрите" сума от 13 милиона лири, но година и половина по-късно бе принуден да прекрати кариерата си предсрочно, след като получи тежка черепна травма след сблъсък с Гари Кейхил в мач между Челси и Хъл. Дебютът на Мейсън начело на Тотнъм ще бъде в сряда в шампионатния мач със Саутхамптън, а в неделя той може да донесе първи трофей на "шпорите" от повече от десетилетие, ако тимът спечели финала за купата на Лигата срещу Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация