Аталанта разплака Юве, Малиновски герой за бергамаските (видео)

17:52
Аталанта разплака Юве, Малиновски герой за бергамаските (видео)

Аталанта победи Ювентус с 1:0 като домакин в мач от 31-я кръг на италианската Серия А. Попадението беше отбелязано от Руслан Малиновски в 87-ата минута.


В четвъртата минута Муриел падна в наказателното поле след съприкосновение с Хуан Куадрадо, но Даниеле Орсато отказа да посочи бялата точка. В 16-ата Федерико Киеза опита техничен удар от дистанция, който не намери целта. В 24-ата Матео Песина стреля опасно, но Матайс де Лихт отклони топката в корнер. 


В 34-ата Киеза отне топката в наказателното поле и веднага я подаде на Мората, но Берат Джимсити успя да изчисти навреме слабия удар на нападателя. В 38-ата Маккени направи пробив и стреля от малък ъгъл, но стигна само до корнер. 


В 42-ата Пиерлуиджи Голини излезе, за да пресече пас на Адриен Рабио, а противниковите играчи не успяха да застрашат вратата му. В добавеното време на първата част Де Лихт стреля с глава след центриране от фал, но ударът му не беше точен.


В 58-ата минута Киеза беше принудително заменен от Данило. Малко след това Муриел отправи опасен шут, който мина покрай вратата. В 64-ата Дибала изпълни пряк свободен удар, след който топката излезе в аут. 


В 70-ата резервата Йосип Иличич центрира към Сапата, но изстрелът на нападателя с глава не намери целта. Първият точен удар в мача дойде в 76-ата минута, когато Голини изби в корнер воле на Мората.


АТАЛАНТА - ЮВЕНТУС 1:0


1:0 Малиновски (87)


Аталанта: Голини, Толой, Паломино, Джимсити, Меле, Де Роон, Фройлер, Госенс, Песина, Муриел, Сапата


Ювентус: Шчесни, Куадрадо, Де Лихт, Киелини, Сандро, Маккени, Бентанкур, Рабио, Киеза, Дибала, Мората

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация