Арсенал измъкна точка от Фулъм с гол в последните секунди (видео)

17:33
Арсенал измъкна точка от Фулъм с гол в последните секунди (видео)

Арсенал и Фулъм завършиха наравно на стадион "Емиратс" в среща от 32-я кръг на английската Висша лига. Джош Маджа откри от дузпа в 59-ата минута. Еди Нкетиа  изравни в самия край на двубоя, за да донесе точката на своя тим. 


Домакините започнаха доста силно, но не успяха да материализират превъзходството си, след като Мартинели пропусна две големи възможности. Първо талантливият бразилец прехвърли Ареола, но топката премина встрани от далечната греда. След това стреля слабо по земя от няколко метра, но стражът на гостите изби. 

 

Маджа имаше много добър шанс да изведе Фулъм напред в резултата в средата на полувремето. Неговият нисък удар рикошира в бранител на Арсенал и премина на сантиметри от лявата греда. 

 

Пет минути преди почивката Себайос прати с глава топката във вратата на Ареола, но след намесата на ВАР попадението бе отменено заради тънка засада на Сака малко преди това.

 

В седмита минута от даденото продължение в края на двубоя, артилеристите стигнаха до изравняване на резултата. Голът падна след разбъркване в наказателното поле след корнер, изпълнен от Сака. В прегръдките на своите съотборници попадна Еди Нкетиа, който реализира гола. 


Арсенал: Райън, Белерин, Холдинг, Габриел, Сака, Джака, Себайос, Елнени, Емит Роу, Лаказет, Мартинели


Фулъм: Ареола, Айна, Андерсен, Тосин, Робинсън, Лемина, Ангиса, Декордова-Рийд, Кавалйеро, Луукман, Маджа

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация