Клоп: Предстои ни седмица на възможности и напрежение

19:38
Клоп: Предстои ни седмица на възможности и напрежение

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че изключително важната седмица, която предстои на неговия отбор, носи едновременно много възможности и голямо напрежение на играчите. Утре мърсисайдци приемат Астън Вила във важен двубой от битката за топ 4, а няколко дни след това "червените" трябва да се опитат да наваксат изоставане от два гола от Реал Мадрид в 1/4-финалите на Шампионската лига. 

"Предстоящата седмица носи едновременно възможности и напрежение. Трябва да сме готови за това. Преди седмица говорихме за чудесния мач срещу Арсенал и след това до голяма степен беше точно обратното срещу Реал. Не можем да оставим срещата с Астън Вила настрана. Такива неща като предишния двубой с тях не би трябвало да ни се случват (б.ред. разгромното поражение с 2:7 на "Вила Парк"). Този мач е в ума ми. Те са сериозен конкурент за местата за евротурнирите. Наистина добър отбор, в който бяха привлечени някои добри попълнения - Уоткинс, Баркли...

Резултатите ни на "Анфийлд" не са добри в последно време. Трябва да го променим. Ще бъде труден мач срещу силен съперник.

Наби Кейта е показвал своите качества. Той изигра някои важни мачове и вкара също толкова важни голове. Ранната му смяна в двубоя срещу Реал бе решение, което взех в този момент. След мача говорихме и всичко е наред", заяви Клоп на днешната си пресконференция. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация