Тухел: Имаме много силен отбор, който е добре сработен

12:38
Тухел: Имаме много силен отбор, който е добре сработен

Мениджърът на Челси Томас Тухел сподели мнението си за състава преди летния трансферен прозорец. Вчера германецът отговори и на въпрос свързани с играчи, които лондончани са свързвани в медиите последните семици като Серхио Агуеро и Ерлинг Холанд. 

"Честно казано, дори ако утре Челси получи забрана за трансфер, пак ще бъда щастлив през следващия сезон. Ето как можем да изтласкаме отбора на следващото ниво. Но, разбира се, имам идеи как да укрепя този състав. Ще бъде трудно, много трудно, защото имаме много силен отбор, който е добре сработен. Имаме страхотни момчета в съблекалнята и няма да позволя на никого да развали това и да има отрицателно въздействие", каза Тухел. 

През 2019 г. Челси получи забрана да купува играчи за 2 трансферни прозореца. Лондончани обжалваха пред КАС и санкцията бе отменена. Клубът е свободен да привлича играчи още от трансферния прозорец през януари 2020 г., а през лятото на миналата година от там похарчиха около 250 милиона паунда. Челси е на 4-то място във Висшата лига с актив от 51 точки в 29 мача. Те изостават на цели 20 от лидера Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация