Чистка на \"Герена\", Ратко и Гонзо пъдят почти цял отбор през зимата

08:40
Чистка на \"Герена\", Ратко и Гонзо пъдят почти цял отбор през зимата
С почти цял отбор футболисти ще се раздели шампионът Левски през зимната пауза, твърди "Меридиан мач".

Невижданата чистка, планирана от Георги Иванов и треньорът Ратко Достанич цели да разкара играчи, които не влизат в дългосрочните планове на клуба.

Както е известно, Ратко Достанич се оплака, че иска да смени схемата на 4-4-2, а това не можело да стане със сегашните футболисти. Така на тезгяха ще бъдат извадени Цветан Димитров, Лусио Вагнер, Юсеф Рабех, Дениран Ортега, Николай Димитров, Георги Христов, Еньо Кръстовчев, Зе Соареш, Жоазиньо. Последните двама ще бъдат продадени само при много добри оферти, защото спортно-техническото ръководство отчита, че те са класни играчи. Проблемът при тях е, че нямат опит в схемата на игра, налагана от Ратко Достанич и не могат да играят като халфове, в каквито иска да ги префасонира сърбинът.

Босът на шампионите Тодор Батков е съгласен с решенията на Гонзо и Достанич. Адвокатът среща сериозни трудности с издържането на отбора в последно време. След "казанската" издънка пък ръководството обеща на трима от четиримата футболисти да бъдат продадени зимата, този път наистина. Единствено за Дарко Тасевски продажбата не е приоритет.

Естествено, според новата политика на Левски и македонецът ще си тръгне, ако някой извади изгодна за клуба оферта. След проваления сезон пък шефовете и треньорите ще използват момента да изградят нов отбор, който ще е готов за следващата година и участието в евротурнирите, ако Левски успее да се класира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lz1tmw
16.10.2009 18:13

Ами те ще се отарват от тях, ама неостанаха ветерани за връщане вече.

Dentelin4o
16.10.2009 17:38

Ники Димитров? Абе тия нормални ли са бе...много млад и надежден играч който ако не беше в тая скапана държава щеше да е уникален в момента *angry*

Kur3aLefski
13.10.2009 01:44

Ами ако лефски е бил отбор докато майками е била на магистралата това никога не е било т.е. добра логика почваш да схващаш!

theman666
12.10.2009 17:00

КОГА ЛЕВСКИ Е БИЛ ОТБОР ЛИ ...КОГАТО МАЙКАТИ ГО Е РАЗДАВАЛА БЕЗПЛАТНО НА МАГИСТРАЛАТА .....Т.Е ДО ДЕН ДНЕШЕН

disi
12.10.2009 15:12

Най после ми стана ясно защо Левски играе толкова зле под ръководството на Достанич. Схемата на игра е виновна. Не може да преквалифицира Жоазиньо и Зе Суареш в полузащитници и това е. Колко мача вече ги мъчи и не става. Изчакахме ги да се аклиматизират, момчетата започнаха да играят (според мен на доста добро ниво за нашия шампионат) и хоп не ни пасвате на схемата на Достанич. Ами после като изгонят сърбина и вземат нов треньор който иска схема 4-4-3 сигурно ще ги върнат пак. Не разбирам каво му пречат на схемата Христов и Кръстовчев. С двама централни нападатели ли ще играе по тази схема, с двама бързи футболисти ли (той ще ги освобождава) или с таран и крило? Както и да я играе му трябват нападатели а те ще махат всички? ще видим сигурно супер нападатели от Сърбия които я разбират тази схема на игра. Относно Ортега не знам дали е грешка на автора на статията или така е излязла информацията от Левски но той е под наем и няма как да го продават пре ди да го купят. Могат само да го върнат на Славия и да въздишат по безмислено дадените пари за него.

Lollipopp
12.10.2009 14:21

иии кои са тея "млади" защото аз като гледам тея къде ги гонят не са на по 50 години ... и нямаше да е лошо "младите" да поиграят малко с "старите" ... ама все тая - Левски "беше" отбор ...

onzzy
12.10.2009 14:14

Ами ''ще дават път на младите''.Аз лично се чудя какво искат от Ц.Димитров.Вярно е, че не направи мачовете на живота си,но застана на вратата когато отбора е пълна дупка а го изкараха едва ли не най големия виновник.

UltraBlueHool
12.10.2009 13:50

Ейтва е кур*ата Паткоф.Иска кардбланш а ще маха целия отбор.И кой ще играе на негово място?

Lollipopp
12.10.2009 13:27

по-добре да сложат в списъка и Тасевски и после да лепнат една табела на "Герена" - "До тука бяхме ... " и да се приключва ... не ми е ясно като махнат Еньо Кръстовчев, Зе Соареш, Жоазиньо , Лусио Вагнер, Юсеф Рабех кой ще остане да играе в тоя отбор ??? или ще разчитат на "бижутери" ... тоя Йовов неможе сам да си върже обувките , бил голям футболист ... *sick*

lubo_krika
12.10.2009 13:18

Рабех и Соареш за мен играят сравнително добре.Никъде обаче невидях да гонят бижутера,а той е най-големия куц кон.Трябваше от него да започнат,а те дори няма да го махнат.Гонзо-сляп ли си бе?????

gundi_1962
12.10.2009 12:23

футболистите -на левски продават преэ эимата--батков-радко и гонзо на родопа-смолян

CTPAXO
12.10.2009 11:31

Последните двама ще бъдат продадени само при много добри оферти, защото спортно-техническото ръководство отчита, че те са класни играчи. Проблемът при тях е, че нямат опит в схемата на игра, налагана от Ратко Достанич и не могат да играят като халфове, в каквито иска да ги префасонира сърбинът. *thinking* *wonder*

betelina
12.10.2009 11:10

ами кой ще ги купи те за нищо нестават, по скоро ще ги подарат на някои отбор от б група *wink*

Pavel_BG
12.10.2009 10:56

"Босът на шампионите Тодор Батков е съгласен с решенията на Гонзо Достанич."
*lol*

mystic_knight
12.10.2009 09:48

Според мен, този ход не цели чистка в отбора, а да може Батков да спечели пари.
Защо трябва да се нагаждат футболистите към схемата на Радко, а не схемата да се нагоди към наличните футболисти.
Не ми се говори... това ще е поредната простотия...