По последни информации Роналдо аут от три седмици до месец

21:04
По последни информации Роналдо аут от три седмици до месец
Кристиано Роналдо може да отсъства между три седмици и месец, ако опасенията на лекарите в Мадрид, че травмата на португалеца е по-сериозна от очакваното се окажат верни.

Крилото днес се прибра в испанската столица, където веднага са започнати прегледи на десния му глезен. От лекарския щаб на Реал са доста притеснени, че контузията на футболиста може да е нещо повече от разтегната връзка. Възможно е CR9 да има фрактура на костица в глезена.

Роналдо игра 30 минути в световната квалификация срещу Унгария, но напусна терена принудително, а след това бе освободен и от лагера на Португалия.

Играчът вече се намира в мадридската болница, където преминава радиограф и ядрено-магнитен резонанс. След обстойните прегледи ще има повече яснота около сериозността на травмата му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
12.10.2009 10:29

Ами така става понякога като се подцени някоя уж дребна контузия

Last_Samurai
12.10.2009 10:12

През час пишат за Роналдо. и в един момент се чудят кво да измислият. Почват да пишат глупости за шамани магове и др. Човека се контузва и ае вече заради мага . Омръзна ми от тоя и всички подобни звезди.

kitnaw
12.10.2009 09:47

Може да не ми се надъхваш толкова силно малък книжен червей. Кристиано ми е любимият футболист,спести си широкото мнение.

levski_s0fia
12.10.2009 07:37

Разбирасе че ще е поредната провалена звезда ... това беше ясно още когато напусна Ман.Ю. *sick* До колкото поне аз съм забелязал който е играл в Ман и го напусне се се проваля в бъдеще .. както стана с Бекъм,Ван Нистелрой,Роналдо и др. *joking*

jakos
11.10.2009 21:29

тоя магиосник хич не си поплюва ако е заради него де а не заради някакво съвпадение

kitnaw
11.10.2009 21:25

Нямам вяра на магии и тъмни сили в този момент,но те съществуват. Ще започна да се смея когато Кристиано започне през месец да отсъства от терените и просто мога с повишен тон да кажа,че това ще е поредната провалена звезда.