Сити набеляза Бенаюн, ще пробва да го вземе през зимата

20:11
Сити набеляза Бенаюн, ще пробва да го вземе през зимата
Халфът на Ливърпул Йоси Бенаюн попада сред футболистите, които мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз ще се опита да привлече през зимата, твърди "News of the World".

"Гражданите" ще разполагат със сериозни средства за трансфери и през януари, а около офанзивния полузащитник на "мърсисайдци" се очаква да се развие характерната за подобни ситуации "сага".

Израелецът започна сезона добре, но не продължи в същия дух и въпреки че подписа нов договор с тима от "Анфийлд", големите пари на Сити могат да изкушат както него, така и "червените".

Тимът от Манчестър купи доста нападатели и защитници през това лято, но в отбора липсва халф от типа плеймейкър – роля, която Бенаюн може да изпълнява.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
25.10.2009 11:58

Хаха, арабите ще дадат безброй пари за трансфери, ама точно евреин няма да вземат *thumb_up*

gerrardksp
12.10.2009 09:57

Не вие не сте нормални 4естно... 4ета ви коментарите и се хващам за главата... Единия казва 4е Ливърпул ще спе4елят от трансфера ... друг, че Бенаюн бил резерва и бил слаб...
ПЪРВО Бенаюн е 2рия футболист в Ливърпул, който заедно със Глен Джонсън.. само 2мата се опитват да правят нещо в играта на Ливърпул.. Винаги когато Бенаюн или Джонсън вземат топката се полу4ава нещо в играта... когато са на скамейката не става нищо.. Така 4е .. БЕНАЮН е повече от добър игра4.. да не казвам 4е се представя и по-добре от Торес и Джерард ... Може Торес да си има хеттрика ама и Бенаюн полу4и своя.. въпреки 4е не е нападател... Джерард е анонимен... Бе.. ако не е Бенаюн нямаше изобщо да храним надежди за титлата в момента... !!
ВТОРО ... Ливърпул нищо няма да спе4ели от този трансфер.. както и не спе4ели от трансфера на Алонсо.. просто тогава игра4ът искаше да се премести.. ина4е Алонсо никога нямаше да се махне от Ливърпул ако това зависеше от Бенитез ! ... Колкото и пари да предложат за Бенаюн .. те ще из4езнат незнайно къде.. както тези за Алонсо.. А и Бенаюн е безценен игра4... съмнявам се 4е със спе4елените пари .. Бенитез ще намери по добър халф !

okocha
12.10.2009 09:27

С тези луди пари , които имат Сити да ми вземат Бенаюн , който даже не е титуляр всеки мач за Пул. Странни решения на ръководството. Да опитат да вземат някой млад и перспективен играч , да финансират за в бъдеще *wonder*

darkspeed
12.10.2009 00:16

Пул ще легнат и ще го продадат..И парите незнайно къде ще изчезнат, както стана със спечелените от Алонсо *smile*

Madoto_1
11.10.2009 23:56

Аз лично не вярвам да има някакви големи-огромни трансфери в тоя фалшив отбор скоро!!! Просто те имат прекалено много играчи , ако някой стабилен и добър играч иска да продължи успешно кариерата си то тогава не трябва да ходи при тия!!!Няма да се изненадам и Аналда + Кака + Роландиньо + Фабрегас да искат да вземат , но никой няма да приеме офертите им *lol*!!!

Dido_Man_U
11.10.2009 22:29

Той Бенаюн може да е резерва , но като влезне играе и помага много на отбора така че няма никакъв смисъл да го продават *stop* *sick*

Yang_G
11.10.2009 22:23

С този трансфер и двата клуба ще спечелят бе, мърсисайдски говна такива ! Сити ще вземат стабилен играч, а Ливърпул ще си подпомогнат трудното финансово положение ! А пък и долкокото гледах началото на сезона Бенаюн е резерва