БФС обяви програмата на националите

17:50
БФС обяви програмата на националите

БФС обяви програмата за предстоящите двубои на мъжкия ни национален тим срещу Швейцария, Италия и Северна Ирландия:

"Предвид извънредната обстановка на територията на Република България и засилените мерки за превенция разпространението на COVID-19, мъжкият национален отбор на България ще ограничи медийните си активности по време на лагера преди старта на световните квалификации до традиционните пресконференции в деня преди съответния мач и непосредствено след неговия край.

Селекционерът Ясен Петров и един от неговите избраници ще бъдат на разположение на медиите за официален брифинг преди срещата с Швейцария на 24 март, сряда, от 10:30 ч., в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“. Тренировката на „лъвовете“ е насрочена за 11:00 ч., като тя ще бъде отворена за журналисти в първите си 15 минути.

Гостите от Швейцария ще проведат пресконференция при засилени мерки за безопасност в 16:10 ч. на Националния стадион „Васил Левски“, а в 17:00 стартира и официалната им тренировка, която ще бъде отворена в първите си 15 минути.

Пресконференцията на Ясен Петров преди мача с Италия е насрочена за 27 март, събота, от 11:00 ч. в НФБ „Бояна“, а тренировката на нашите е 30 минути по-късно и ще бъде достъпна за журналисти в първия си четвърт час. Роберто Манчини ще даде пресконференция в 18:00 на стадион „Васил Левски“ при засилени мерки за безопасност, а тренировката на Италия е насрочена за 18:30 ч. същия ден, като ще бъде достъпна за медии в първите си 15 минути.

България ще отпътува за гостуването в Северна Ирландия в 11:00 ч. на 30 март, като в 20:15 ч. българско време ще се проведе редовният брифинг на Ясен Петров, а в 20:45 ч. е тренировката на нашите на стадион „Уиндзър парк“ в Белфаст. Представителният ни тим се завръща от последния си мач в 17:00 ч. на 1 април.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация