Бранител на ЦСКА изгоря за месец

13:40
Бранител на ЦСКА изгоря за месец
Титулярният защитник на ЦСКА Йордан Минев получи разкъсване на мускул и ще почива около месец. Бранителят се контузи при 1:0 над Банско 1951 в контрола. Десният защитник на ЦСКА е един от малко безалтернативни в състава на Любослав Пенев от началото на сезона. Вероятно мястото му ще бъде заето от Костадин Стоянов, който досега играеше отляво.

Пред погледа на собственика Димитър Борисов футболистите на ЦСКА чакаха до 86-ата минута за победния гол. Вкара го нароченият за гонене португалец Руи Мигел. В игра за ЦСКА се появиха и двамата парагвайци. Уго Баес започна титуляр, а Джонатан Гомес като резерва. Само 15 минути за “червените” игра скандалният Орлин Орлинов - влезе на почивката и пак излезе. Гомес също беше толкова дълго на терена, но се контузи.

“Не сме сбъркали с привличането на парагвайците”, каза Димитър Борисов, който отказа всякакви коментари за Тодор Батков и аферата “Рубингейт”. Босът подари фланелка с №9 на кмета на града Александър Краваров.

“Страхотно гостоприемство, пак ще дойдем - обеща треньорът Любослав Пенев. - И за нас, и за Банско това беше тренировка в ритъма на мач. От някои съм доволен повече, от други - по-малко. Двамата парагвайци набират скорост. Очаквам повече от тях занапред. Резултатът въобще не е важен.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация