Венци Стефанов: Няма как отборът да върви с онези двамата

10:59
Венци Стефанов: Няма как отборът да върви с онези двамата
В характерния си крайно критичен стил, президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира след позорната загуба на България от Кипър с 1:4, че Мъри Стоилов и Наско Сираков не са кадърни за постовете, които заемат.

Босът на "белите" смята, че е крайно време БФС да се разтури, за да дойдат хора, които ще вземат адекватни мерки и решения.

"Това е дъното. Време е да разтурим БФС. Там явно има само хора, които не казват нещата с истинските имена и логично се стигна до този срам. Няма как отборът да върви добре, след като начело на него са онези двамата. Единият бе голям футболист. Той ни помогна да станем шампиони със Славия през 96-а, но след това видя, че е трудно да си треньор и че не става за такава работа. Другият беше при мен в Славия и още тогава влачеше крачето наляво, надясно, и само мрънкаше за пари. Аз ги изгоних от клуба и сега се доказаха и в националния", каза Стефанов пред "Канал 3".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gbfil2
11.10.2009 12:08

Без да съм сигурен в подбудите на Венци Стефанов, съм на същото мнение. Откакто някой от ""Четвъртите в Света" управляват българският футбол, нещата изглеждат трагично. Това ме кара с носталгия да си спомням за времето на Батето. Не футболистите са виновниците, а тези които организират, създаването на футболисти и въобще футбулът ни. Май Боби Михайлов, Наско Сираков, Йордан Лечков и сие, да не изброявам, са или абсолютни некадърници, или мислят само как да сложат някоя пара в джоба си. Както и да е докато не се постави ново начало, нещата няма да тръгнат.

Wanderer
11.10.2009 11:37

Тоя може да е всякакъв, може да иска да получи някакви облаги, но извън всякакъв контекст си го е казал правилно: "Време е да Разтурим БФС". *stop*