Боби Михайлов: Слаб морал, липсва ни класа!

22:26
Боби Михайлов: Слаб морал, липсва ни класа!
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че ще след резила на националния отбор срещу Кипър е време да се вземат тежки мерки. Михайлов е на мнение, че в отбора има слаб морал и представянето ни в защита е било трагично.

"Този мач го загубихме много тежко и явно трябва да взимаме мерки. Допуснахме много грешки в защита. Липсва ни класа", коментира босът на БФС пред "Дарик".

"В защита бяхме безобразни. Благодаря на публиката, която бе невероятно и нямаме никакво извинение. Трябва да се направят поуки. Време е да се вземат тежки и конкретни мерки", добави Михайлов.

"Има слаб морал. Този мач трябваше да го вземем. Явно това са ни възможностите. Трябва да победим Грузия. Благодаря на всички фенове, които подкрепиха отбора и не съм очаквал такава подкрепа. Не очаквам никакви зрители срещу Грузия. Моментът е много тежък", каза още Борислав Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AlexAng
11.10.2009 10:25

*lol* Браво на "кинозвездите" от БФС...напред другари...скоро ще играете пред 0 зрители-т.е. ще постигнете своето далавера и кражби...ЕЕЕЕЕЕ, сега ако Батето си отвори устата

toni_sf
11.10.2009 02:11

*smile* нали това им е целта да изкарат пари от футбилисти, всеки знаеше че мача между ейре и италия ще е х , тази байганьовщина ще ни преследва навсякьде, нали и боби и наско и мьри минаха през левски, то това стига да се разбере дали разбират от футбол

Ladko
11.10.2009 00:27

Тоя почва да дразни с глупавите си изкавания. Едно говори, друго мисли, трето прави и все в обратна полза на националния отбор.

paco_kl
10.10.2009 23:43

абе плешив педал.нали имаше събрание и щяхте да правите генерални промени.за какви ли не чужди треньори се говореше,накрая сложихте марков педала.трябва да е чужденец и да оправи дисциплината,никой да не му налага кой да взема.и на теб мястото ти не е в БФС.

Takeo
10.10.2009 22:30

Свали си марковите очила Боби и захвърли стандартните изказвания! Действия трябват, действия..