Милан пъди Хунтелаар, разменя го с Тотнъм за Павлюченко

16:02
Милан пъди Хунтелаар, разменя го с Тотнъм за Павлюченко
Престоят на Клаас Ян Хунтелаар в Милан може да се окаже твърде кратък.

Според пресата на Ботуша, шефовете на "росонерите" са решили още през зимата да разкарат привлечения от Реал Мадрид нападател. Холандецът, който е по-често резерва, също не може да се съгласи с този си статут и не е изключено да си тръгне.

Милан плати 15 милиона евро за Хунтелаар, но младокът като че ли не е така търсеният от италианците голмайстор. Това е подтикнало ръководството на "росонерите" да търсят нови алтернативи в атака. Роман Павлюченко от Тотнъм е последното име, което се спряга за трансфер на "Сан Сиро". Съществува вариант "шпорите" и Милан да разменят нападателите си. Лондончани искаха Хунтелаар още през лятото, но той не пожела да отиде на "Уайт Харт Лейн".

За трансфер в италианския гранд се спряга и бившият нападател на Интер Адриано, но бразилецът за сега отрича.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
10.10.2009 19:40

Хунтелаар е нападател от топ класа ... Тва е факт !!! Но сега мисля че първо глупаците са Реал които с Хунтелаар и Бензема в атаката си щяха да бъдат неосмирими .. Що се отнася до подобна глупост която Милан навярно обмисля въпреки че не вярвам в нея това би било абсолютна простотия ... Но както и да е просто Хунтелаар си беше за Реал играч от топ класа *wink*

Lollipopp
10.10.2009 18:02

ами аз много ще се изкефя да ги разменят *lol* така атаката на Тотнъм ще стане още по силна ... *smile*

Resorter
10.10.2009 16:36

wsteam, браво! Много точно го каза. Откакто продадоха Кака', всичко тръгна надолу за тях и сами са си виновни. И играта им и феновете им се обърнаха към тях и напълно нормално. Неможе с подобна полтика да се очаква нещо друго. Хунтелаар е прекрасен нападател и ако го заменият за Руския дървар Павлюченко, само ще покажат колко ниско са паднали.

paunQ
10.10.2009 16:29

Да взимат Павлюченко и да изпадат!

wsteam
10.10.2009 16:25

Милан си тарсят виновник за неуспехите си , нетрябва да гонят Хунтелар , а да видят другите си играчи