Откриха спортна зала "Левски София"

21:54
Откриха спортна зала "Левски София"

Днес официално откриха новата спортна зала на волейболния Левски - "Левски София". Кратката церемония предшестваше вечното дерби между "сините" и ЦСКА от 9-ия кръг в първата осмица от Суперлигата, която се играе в момента.

Сред малкото поканени гости на церемонията бяха кметът на София Йорданка Фандъкова, главният архитект на столицата Здравко Здравков, президентът на БФВ Любо Ганев, вицепрезиндентът на централата Петър Кънев и легендата на "сините" Христо Илиев.

По повод официалното откриване на залата Илиев, който е и член на УС на ОСK "Левски", подари купата за шампионската титла от 1985 година. А с трофея отпреди 36 години имаше и пожелание в новата зала да се печелят толкова купи, че домакините да трябва да построят и музей.

Владо Николов връчи на кмета Йорданка Фандъкова от името на ВК Левски картина на художничката Анжела Минкова, нарисувала новопостроената спортна зала "Левски София", разположена в полите на Витоша и превърнала се в най-новото спортно бижу на София.

Преди началото на церемонията пък двамата съпрезиденти на Левски - Владимир Николов и Давид Давидов, и членът на УС на клуба Атанас Гаров разведоха гостите из новото бижу на София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация