Батков напусна ГДБОП през задния вход

17:42
Батков напусна ГДБОП през задния вход
Собственикът на ПФК Левски Тодор Батков най-вероятно е бил изведен от заден вход на сградата на ГДБОП, където днес бе разпитван в продължения на няколко часа.
Причината за разпита на адвокат Батков най-вероятно бе т.нар. "казанска афера".

Собственикът на Левски обвини ръководството на ЦСКА в организирането на фалшивия "трансфер" на четирима от най-добрите играчи на "сините" в руския шампион Рубин в навечерието на дербито с "червените". Зе Соарес, Живко Миланов, Юсеф Рабех и Дарко Тасевски пътуваха напразно до Москва, като в последствие се оказа, че Левски са били излъгани от организирана криминална група.

Адвокат Батков обяви, че ще сезира всички компетентни власти за случилото се и най-вероятно днес той е бил разпитван точно заради "аферата", по която бе образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. В сградата на дирекцията присъстваха главният прокурор Борис Велчев и генералният комисар на МВР Калин Георгиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doko80
09.10.2009 21:35

Аз сам зесекарче ама тоя заслужава да го линчувате насред герена.

deepred
09.10.2009 18:13

Ако не довечера - утре сабахлян ще се напълни ефира с глупости *beer*

AlexAng
09.10.2009 17:56

*lol* ААааарвече няма да има нелепици...Службите отдавна знаят,че точно бай Ганьо стои зад всичко и сега се опитват някак да го спасят от синята любов/макар аз да не вярвам,че около ФК 1914 има истински мъже/....Очаквам скоро "бизнес среща" в чужбина , но с еднопосочен билет...Тоя децата му умират от срам

deepred
09.10.2009 17:47

*beer* И довечера очакваме извънредна емисия от нелепици пригружени с порция смях

deepred
09.10.2009 17:46

Защо през задния вход бе мамин сладък?Що не излезе през главния?Май нещо вече не ти стиска да бръщолевиш нелепици на ляво и дясно?