Децата на Черноморец елиминираха Локо Сф за купата на БФС

15:16
Децата на Черноморец елиминираха Локо Сф за купата на БФС
Децата на Черноморец Бургас  от набор-96 /треньор: Владо Вълчев/ елиминираха връстниците си от Локомотив София за купата на БФС след класическа победа с 3:0 на 1/8-финалите от турнира. Мачът се състоя на помощен терен на стадион "Черноморец". По регламент се играе в една среща на директно отстраняване.

В началото действията и на двата отбора бяха сковани, но към средата на първото полувреме домакините очертаха превес и в 30-ата минута поведоха след автогол на вратаря на малките "железничари" Едуар Мечикян. След почивката малките "акули" наложиха пълно превъзходство. Със силна игра в средата на терена се отличи капитанът Димитър Мавров. Той вкара два гола само за две минути /51-а и 52-а/ и краят дойде при 3:0.

На 10 и 11 октомври /събота и неделя/ в 1/8-финали от същия турнир юношите младша и юношите старша възраст на Черноморец Бургас гостуват съответно на Черно море и на Славия.

Жребият за 1/4-финалите за купата на БФС ще се тегли на 5 ноември, а мачовете в трите възрастови групи са на 10, 11 и 12 ноември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация