Вандали потрошиха прозорците на новия фенклуб на \"акулите\"

15:08
Вандали потрошиха прозорците на новия фенклуб на \"акулите\"
Новият фенклуб на Черноморец Бургас осъмна в петък с поражения. Към 4 ч сутринта вандали потрошили с камъни два от прозорците на помещението, което се ремонтира с ентусиазъм от привържениците на "акулите". То се намира в центъра на града, на паркинга в непосредствена близост до Дома на нефтохимика.

"Правим ремонта на доброволни начала и със собствени средства. Фенове на „
Черноморец идват да работят тук след работно време, без да ги интересува какво възнаграждение ще получат", коментира благодетел на агитката, който не пожела да разкрие самоличността си от скромност. Спонсорът е доставил всичко необходимо за новото оборудване, ала пак отказа да обяви колко му е струвало.

"Правим го за идеята и от любов към Черноморец. Както виждате, работниците и изпълнителите също не питат за пари", посочи лаконично благодетелят.

Привържениците на "акулите" от години таят лелеяна мечта да си имат собствен фенклуб. Проблемът е напът да получи своето разрешение с активната политика на мениджъра на Черноморец Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич за сближаване с агитката.

Очаква се официалното откриване на новия фенклуб да стане в средата на следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
09.10.2009 15:32

Пълна тъпотия...добре че е Чермоморец та да покажат как трябва да се прави футбол в БГ... Евала на Бала за стадиона за всичко което направи.....(не съм фен на черноморец).
Аз даже мога и да ви обясна кво се е случило....най-вероятно пияни тапаци от някоя дискотека (фенове на НАФТАТА) са минали и са се направили на интересни.... а бе селяни прости и тва си е. Успех на Черноморец едно голямо евала за Стадиона... много прилича на тези в бундеслигата, школата им е страхотна супер само така.

Julien
09.10.2009 15:29

Това може да се случи само в България .........