Марадона: Няма да напускам, не съм казвал такова нещо

14:29
Марадона: Няма да напускам, не съм казвал такова нещо
Селекционерът на Аржентина Диего Марадона отрече появилите се съобщения, че смята да напусне поста си и заяви, че неговите думи са били преиначени от медиите.

48-годишният легендарен бивш играч обяви след последния мач на "гаучосите", че ще иска среща с президента на федерацията Хулио Грондона и ще продължи на поста си само ако бъдат изпълнени няколко условия. Той обаче заяви днес пред местната преса:

"Нито се предавам, нито ще си тръгвам. Никога не съм казвал, че ще подавам оставка! Искам пресата да покаже по-голямо уважение. Аз казах само след квалификациите, че желая да се срещна с президент,а за да поговорим за това, което се случи през цялата година. Вие говорехте за оставка. Аз трябваше да направя среща с играчите и да им кажа, че това не е истина, защото журналист беше казал на Демикелис и той ме попита. В деня, в който реша да си тръгна, аз ще ви кажа! В този момент предпочитам да изпуша една пура вместо да говоря с вас. Направих тази среща с медиите от уважение към вашата работа и защото все пак това ми е задължение."

Аржентина записа четири загуби в последните си пет мача и задължително трябва да победи Перу в събота.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация