Ювентус отмъква Масчерано от Ливърпул

13:29
Ювентус отмъква Масчерано от Ливърпул
Италианският гранд Ювентус подготвя оферта за дефанзивния полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано, съобщава пресата на Острова. От "Старата госпожа" са готови да се разделят с 25 милиона паунда още през зимния трансферен прозорец, за да си осигурят услугите на аржентинския национал.

Както е известно Юве се опита да привлече Масчерано през 2007 година от тима на Уест Хям, но тогава мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес бе по-настоятелен и взе футболиста в своя състав.

Представители на италианския клуб ще започнат преговори с агента на Масчерано още следващата седмица. През миналото лято пък играчът бе трансферна цел на испанския шампион Барселона, но от "Анфийлд" успяха да задържат аржентинеца в техния отбор, въпреки солидните оферти от страна на каталунците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sneji_88
09.10.2009 23:10

Продадоха Шаби и сега неговата липса е мноого очевидна.. Защо да се разделят и с Масчерано *stop* *wonder* *sad* Много по-добре ще е Бенитес най-накрая да се вземе в ръце и да купи някой наистина класен играч - такъв като Масчерано например и тогава да го продава... Тоя човек не стига че има малко пари за трансфери, ами и с тях не може да се оправи, а какво ли ще е ако има повече... Според мен ключът към успеха на Пуул е НОВ МЕНИДЖЪР *thinking* , който като привлича или продава играчи да има защо да го прави

sar4yyy
09.10.2009 17:16

аахахаха Кийн става само да носи топките по време на мачове..колкото за масчерано-няма да го дадат щото нямат пари да намерят негов заместник

Notlike
09.10.2009 15:18

И от какъв зор Ливърпул ще го дават? Вземат ли Масчерано, трябва да купим нещо ЗВЕРСКО в атака, което да е бързо - защо да не си върнем Роби Кийн ? *wink* Видяхме, че е супериграч..