Уейн Рууни стиска палци Аржентина и Португалия да пропуснат Мондиала

08:03
Уейн Рууни стиска палци Аржентина и Португалия да пропуснат Мондиала
Сърцатият нападател на Англия и Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е доволен от проблемите, които Аржентина и Португалия изпитват в квалификационните си групи по пътя към Мондиал 2010.

Голмайсторът смята, че двата състава разполагат със страхотни футболисти и ще бъдат сред фаворитите в ЮАР, ако си пробият път до финалите.

"Ще бъде страхотно, ако Аржентина и Португалия не са на Световното. Хубаво е, че Аржентина изпитват затруднения, защото разполагат със страхотни футболисти. Ще съм много доволен, ако и Португалия пропусне Мондиала, защото на последните два форума именно те ни отстраниха", каза Рууни.

Англия вече доста време чака втората си световна титла след триумфа през 1966 година у дома.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
13.10.2009 09:41

И забравих да кажа една поговорка, която е точно за тоя случай. "Много добре не е на добре" *wink*

Notlike
13.10.2009 09:34

България *joking* Гледайте сега - Миро Манолов, Гонзо, Иван Стоянов, Бербатов, Мартин Петров, Благо Георгиев, Боби Турбото, Джони Нитро *lol* Направо сме за мустака. Иначе точно затова тея 8 "гаучоси" в атака не се разбират, всеки иска да е титуляр и е индивидуалист..

bacardy_breezer
09.10.2009 22:56

Забравих да спомена и намиращият се в отлична форма Диего Милито , както и Гонзало Игуаин.8 нападателя от световна класа.Кой друг национален отбор разполага с такова разнообразие в атака ?

bacardy_breezer
09.10.2009 22:51

Cristian0 световното ще си е същото дали с Роналдо и Меси или без тях.Това ,че са най-добрите футболисти не е от никакво значение.Те сами немогат да играят има по още 10 човека в отбор.Айде Португалия не е кой знае какво ,нямат толкова стойностни футболисти , но за Аржентина е направо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,ако не се класират.За мен те притежават най-добрата атака в света - Меси , Тевез , Агуеро , Лавеци , ако прибавим и "старото куче" Мартин Палермо и младата звезда на Лацио Мауро Сарате , "атомно" нападение не е достатъчно да се нарече ...

Cristian0
09.10.2009 13:42

хахах Ако Португалия и Аржентина не се класират какво световно ще е това без Кристиано Роналдо и Лионел Меси *wonder*

Arsenal_2
09.10.2009 12:36

Иска да не се класират Аржентина и Португалия заради Тевес и Роналдо, то е ясно *wink*