На \"Герена\" готвят рокада, Грозни се връща през зимата?

19:20
На \"Герена\" готвят рокада, Грозни се връща през зимата?
Удар за излизане от кризата подготвя ръководството на Левски - Вячеслав Грозни е близо до завръщане на "Герена" 11 години след като влезе в сърцата на "сините" фенове.

Тодор Батков и Георги Иванов-Гонзо подкрепиха Ратко Достанич и не приеха оставката му с цел скорошно стабилизиране на обстановката и подобряване на резултатите на клуба. Те обаче имат и друг вариант за треньор от зимата - именно Грозни.

Договорът на 53-годишния украинец с Терек изтича на 1 декември, два дни след края на руското първенство. Съвсем логично към момента Грозни не се ангажира с потвърждение на новината. "Какво ще стане, ще разберем. Може пък да преподпиша с Терек. Сигурно ще има и други оферти", заяви той.

"Уважавам журналистите от България. Разбира се, не мога да скрия, че обичам Левски, както и Спартак Москва. Но никой не ми е отправял конкретно предложение. Никой от клуба не ми се е обаждал. Всяка година, когато има срив в резултатите, моята фамилия е спрягана за Левски. Това не може да не гали ушите ми - явно не са ме забравили. Но в момента съм треньор на Терек. Силно при мен играят Вальо Илиев и Благо Георгиев и ще завършим добре сезона. После ще видим. Знаете, че обичам да идвам да си почивам в България. Имам много приятели. С това е свързано и следващото ми планирано идване. За кандидатура не мога да говоря. Не съм се чувал с Гонзо. Предайте думите ми точно. Поздрави на феновете на футбола. Успех на Левски и националния отбор", добави Грозни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ice1
09.10.2009 08:52

Олеле, дедо Гонзо пак в игра, а дано влезне, мнооого смях ни чака, комедията в Левски набира скорост след всеки кръг!!!

ip
09.10.2009 00:18

Виждал съм много хора да се задавят от такъв смях...мани мани *wink*

drummer
09.10.2009 00:15

А, дано ! Това е специалиста, който ще изкара Левски от, .....будната кома !!! *lol*

ip
08.10.2009 23:53

“Момчет играли много добре,Гонзо също играл добре“...мани мани,не го щем и тоя “специалист“ *sick*

svetlio_vn
08.10.2009 19:46

Вили Вуцов , Кокала , Достанич ... Грозни ? Вместо да назначим един свесетн треньор , вземаме все по -слаби .