Лампард: Не може да играеш без енергия и желание в Премиър лийг

09:52
Лампард: Не може да играеш без енергия и желание в Премиър лийг

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе бесен на играчите си след загубата с 1:3 в дербито с Арсенал. Той смята, че тимът му е играл без нужното желание в този мач и това е довело и до неприятното поражение. За него подобно нещо е неприемливо за двубой в Премиър лийг.

"През второто полувреме показахме някакво желание, но бе твърде късно. През първата част сами си усложнихме живота. Не може да играеш без енергия и желание в Премиър лийг. Може да се подготвиш много добре за даден мач, но ако изглеждаш по подобен начин, няма как да победиш. Всичко е в главата. Ако играеш под нужното ниво, ще получиш гол като този на Сака. Такъв е животът. В друг мач можеше да отбележим дузпата и да успеем да се върнем в срещата, но днес не беше такъв ден. Отборите, които в момента побеждават, побеждават, побеждават постоянно, преди три-четири години не печелеха. Още не сме стигнали нужното ниво, това е ясно. Знаех това, когато побеждавахме, а сега се вижда още по-ясно. Днес объркахме много неща", смята Лампард.

Специалистът продължи с критиките към своите футболисти, като заяви, че те трябва да поемат отговорност за представянето си.

"Не играхме достатъчно добре. През втората част се борихме, но вече бяхме в твърде трудна ситуация. Играчите, които влязоха, донесоха нужната енергия и интензитет. Поемам своята отговорност за тази загуба, но и играчите трябва да поемат тяхната отговорност. Ясно бе, че Арсенал е опасен отбор. Когато играеш на 60-70%, няма как да спечелиш. Гневен съм, защото искам да побеждаваме. Имахме шанс да излезем втори, но получихме това, което заслужавахме", каза още наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация