Собственикът на Черноморец Бургас чества 48-ми рожден ден

16:56
Собственикът на Черноморец Бургас чества 48-ми рожден ден
Собственикът на Черноморец Бургас Митко Събев чества на 8-ми октомври 48-мия си рожден ден. Бизнесменът със сигурност ще получи стотици поздравления, към които се присъединяваме и всички от футболния клуб – хората от ръководството, спортно - техническия щаб, треньорите, футболистите и обслужващите ги екипи, администрацията, редовите служители.

Пожелаваме на г-н Събев на първо място крепко здраве и успехи във всички начинания от личен и служебен характер. Пожелаваме му да продължи да дерзае в същия дух на футболния фронт, на който се е захванал с нещо невиждано в България – поставянето на най-популярната игра в рамките на бизнес модел по утвърдени стандарти от развитите западноевропейски държави.

Пожелаваме му в най-скоро време да бере плодовете на крупните си инвестиции във футбола, като увенчае с триумф стремежът към приобщаване на все повече млади хора към каузата на "акулите", възможно най-скоро да види завършени амбициозните си проекти за клубните бази и не на последно, а по-скоро на челно място – да изведе Черноморец Бургас до европейската футболна сцена!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация