Буфон: Очакват ме трудни моменти в ЕЙРЕ, Липи ще се върне в Юве

20:30
Буфон: Очакват ме трудни моменти в ЕЙРЕ, Липи ще се върне в Юве
Вратарят на Ювентус и Италия Джанлуиджи Буфон разкри, че очаква доста труден мач срещу ЕЙРЕ в събота. Само точка от тази среща класира "адзурите" за Световното, но Буфон смята, че ако италианците излязат с подобен подход на терена, със сигурност ще загубят мача.

Страж номер едно в света също така изненадващо разкри, че няма да има нищо чудно ако след Мондиал 2010 Марчело Липи се завърне в Ювентус.

"ЕЙРЕ е много класен тим. Знам, че ме очакват доста тежки моменти в Дъблин, но съм в добра форма, а и вярвам на защитниците пред мен. Ако мачът завърши наравно, няма да съм тъжен, но ние отиваме да търсим победа, защото иначе със сигурност ще загубим", коментира Буфон.

"Трапатони срещу Липи? Страхотен дуел между двама велики специалисти, които са донесли много слава на Ювентус и Италия. Със сигурност няма с какво да се изненадат един друг, но за сметка на това ще наблюдаваме гросмайсторски тактически ходове", допълва вратарят.

"Липи да се завърне? Няма да има нищо учудващо в това, дон Марчело пак да стане част от Юве след Мондиал 2010. Все пак Ювентус е неговият дом", каза още Джанлуиджи Буфон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация