Юнайтед иска Калвърт-Люин в редиците си

10:17
Юнайтед иска Калвърт-Люин в редиците си

Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин е привлякъл вниманието на Манчестър Юнайтед, пише "Дъ Атлетик". Английският национал се представя впечатляващо от началото на сезона с 11 гола и 1 асистенция в 14 мача в Премиър лийг и това не е останало незабелязано от "червените дяволи", които вече са го набелязали като потенциална трансферна цел.

В Юнайтед са категорични, че ще вземат класен нападател през лятото. На първо място в списъка за селекция си остава Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд, но преговорите за неговото привличане може да са доста трудни с оглед на обтегнатите отношения между "червените дяволи" и агента на играча Мино Райола.

Така Калвърт-Люин може да се яви като резервен вариант за Юнайтед. Голаджията има доста почитатели сред шефовете на "Олд Трафорд", които са склонни да извадят сериозна сума, за да си осигурят услугите му.

Любопитен факт е, че Ман Юнайтед е имал възможност да привлече Калвърт-Люин като юноша, докато той още бе в Шефилд Юнайтед, но тогава от "Олд Трафорд" не са го оценили достатъчно и са пропуснали тази възможност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация