Шева: Моуриньо е виновен, че се провалих в Челси

16:05
Шева: Моуриньо е виновен, че се провалих в Челси
Андрий Шевченко нападна бившия си наставник в Челси Жозе Моуриньо, като заяви, че португалецът носи вината за провала на Шева по време на престоя му в Лондон. Както е известно, украинският нападател дойде на "Стамфорд бридж" като легенда на Милан и голова машина, но тотално разочарова феновете на "сините" с изявите си и скоро той се върна в Милан, а през този сезон Шева вече е част от родния си Динамо Киев.

"Провалът ми в Челси? Вината, че това се случи е на Моуриньо. Той е страхотен организатор, но не умее да разговаря с играчите си. Това обаче сега няма значение, нямам лоши чувства към него и се радвам, че в Динамо Киев ме ценят", коментира Шевченко пред британските медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

generator
11.10.2009 17:15

Господин "Leader78". Шевченко, беше един от най-добрите нападатели за всички времена, по едно сборно качество, Всички специалисти го отчитат, които разбират от футбол, явно това не го знаеш. Само едно ще ти изброя, това е достатъчно, за да го проумееш, но едва ли ще го разбереш, като ти чета твоето „грамотно писане”…
Когато започна в Милан, за него компютрите изчислиха, че той поема топката, обръща се и бие само за 0.2 секунди и забележи бие точно в рамката на вратата. Откакто свят светува, откакто футбол се играе, Пеле казва, няма друг футболист с такива качества. Този специалитет, досега не е надминат… нито от самия Пеле, нито от Марадона, нито Кройф, нито Ван Бастен, нито от ГУНДИ. Явно нито четеш статистика, нито си обективен, такива са само фанатичните …е няма да ти пиша епитета какъв си, …, ти си го знаеш. Сега няма да те засрамвам пред другите. Трябва да ти спестя неудобството, да се изчервиш от срам, разбира се ако имаш поне малко съвест.
Всъщност, тебе те тресе КОЛОРИТНА ЗАКЛЕТА ИМПЛИЦИТНОСТ. В речника я има…

generator
11.10.2009 17:12

Господин "Leader78", ти не можеш да бъдеш Лидер, ти си изгубената надежда да те вмъкнат поне като аутсайдер, но явно в другия живот, ще можеш да бъдеш поне, ама поне аутсайдер, а сега си далече, далече от истината, камо ли да даваш авторитетно мнение. Та, ти нито пишеш грамотно, нито разбираш от футбол.
Първо, всяко начало на изречението започва с главна буква, а ти пишеш с малка, такъв какъвто си. Малък и непотребен.
Второ, пред "но", се слага запетая...
Какви ми ги драскаш,..,
Това което пишеш,
това си и ти…,
…диря без следи!
Шевченко, беше един от най-добрите нападатели за всички времена, по едно сборно качество, Всички специалисти го отичат, които разбират от футбол, явно това не го знаеш.

Leader78
08.10.2009 20:51

хахахахаххахахаха не само,че е дървен но тая игра му е непонятна на тоя *joking* Дървенко

gorskiya
08.10.2009 18:12

"отборни" имах предвид.извинявам се че пропуснах буква в думата *wink*

gorskiya
08.10.2009 18:11

ей като вземете да се излагате така.ти изобщо гледал ли си негови мачове до преминаването му в Челси.Или не си или толкова си си запикал очите от злоба и завист че си готов да кажеш "дърво" на човек взимал всички отличия (индивидуални и оборни) на клубно ниво.другия път като решиш да покажеш колко си непросветен го прави в друг форум.че тук нямаш място с безмислените си бращолевения

gbfil2
08.10.2009 17:50

Не думай! Не е лесно да си дървен.