Калисте: ЦСКА направи огромна грешка, мога да реша проблемите на Левски

15:02
Калисте: ЦСКА направи огромна грешка, мога да реша проблемите на Левски
Уелският нападател Рамон Калисте, който в момента е на пробен период в Левски говори след първата си тренировка със "сините" тази сутрин.

Както е известно юношата на Манчестър Юнайтед преди време тренира и с ЦСКА, но не бе одобрен от треньорския щаб на "армейците" и бе отпратен. Според Калисте тогава "червените" са направили "огромна грешка", каза в интервю за "Гонг" футболистът.

Нападателят, който е минал и през различните формации на Ливърпул, вярва че може да реши проблемите на Левски в нападение. Уелсецът ще остане в България до понеделник и ще вземе участие в контролата на "сините" срещу Цървена звезда в неделя.

Ето какво сподели още нападателят: "Чувствам се добре след първата си тренировка с Левски. Прекарах юношеските си години в Манчестър Юнайтед. Преминах там когато бях на 14 години и останах в клуба почти шест години. След това преминах в Ливърпул, където играх една година."

"След престоя си в Ливърпул отидох в Скънторп Юнайтед, когато бяха в Лига 1, спечелиха първенството и се класираха за Чемпиъншип. Тогава обаче бях измъчван от контузии и не продължих договора си с този клуб. Миналата година играх в Кембридж, а сега съм на проби в добър отбор като Левски."

"Счупих крака си и тази травма ме задържа извън терените близо осем месеца. Шест месеца нямах отбор и този сезон не съм играл никъде. Единствено тренирах с един тим от Конференцията и чаках своята възможност, защото не исках да играя там. Искам да се боря за място в националния отбор на Уелс, преди бях в отбора до 21 години, където записах 10 участия. Ако искам да бъда част от националния тим, трябва да играя за добър отбор като Левски."

"Това ми е вторият път в България. Имах пробен период и с ЦСКА. Всичко премина много добре. Пенев бе казал на мениджъра ми Емил Данчев, че е останал доволен от мен. Искаха обаче да продадат някой преди да ме привлекат. Мисля, че тогава един от техните футболисти замина за Русия. Чаках, чаках, но накрая се класираха за Лига Европа. Смятам, че ЦСКА направи голяма грешка, но това е футболът. В момента съм свободен агент и няма проблем да подпиша с Левски, ако ме харесат. Обратният ми полет е в понеделник. Надявам се дотогава да тренирам добре и да играя срещу Цървена Звезда в неделя. Мога да бъда добра опция за Левски в нападение. Видях в интернет, че отборът има нужда от голове и вярвам, че мога да вкарам тези голове. Вярвам, че мога да реша този проблем."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svilen4o0
08.10.2009 23:38

определено ще е добре ... надъхано е момчето не като наще ... дано да пооправи малко нещата

lozan_kr
08.10.2009 21:45

лефски да му даде шанс -то първенството ни е като ........за него 3група

Notlike
08.10.2009 19:18

Левски трябва да вземе този играч, не за друго, а защото е нахъсано момче. Много ще ниже родните мрежи ми се струва.. иначе съм за ЦСКА и искам ЛЕВСКИ да е конкуренция, а не онзи спящият тим, за да може накрая да кажа "ЦСКА надигра силен Левски, а не кифладжии". Надявам се правилно да ме разберете *wink*

lamers_pro
08.10.2009 18:53

Абе какъвто и да го наричате СИГУРНО е по-добър от Йовов и "адаптиращия" се боклук Христов!Дано остане и да покаже защо е играл в Англия! *wink*

leketoo
08.10.2009 17:08

Клозетаджиите пак се припомпиха! Вие да не взехте Рууни бе, тъпаци! Тоя обиколил половината отбори и дошъл при говедата! Е нормално е да става за нещо, то няма нито един читав ритнитопко на Гейарена. *sick*

DELI77
08.10.2009 15:50

Ако някой се е интересувал от юношеските формации на Юнайтед, лесно може да достигне до информация какви надежди са хранени към това момче, но лошият късмет с контузиите го е лишил от бъдеще там

lubo_309
08.10.2009 15:28

Е уелсците са доста корави типове, ако е типично момче може и да се получи нещо. Все пак си личи, че ни трябва някой корав като Гонзо в наказателното поле на противника, макар че в момента съм скептично настроен около привличането на някой който е играл само за юнушите на тоя и оня и в лига 1 макар, че Тунчев до скоро беше там.

lubo_krika
08.10.2009 15:12

Ако не друго,то поне трябва да му се даде шанс на момчето.Левски отдавна играе без чист нападател.А дано потръгне.